ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ?συνεργάζομαι και μιλάω με όλους σχεδόν τους admin παραφυσικών site. όλοι μας έχουμε μια πολιτική.
δεν δίνουμε στον κόσμο πράγματα της φαντασίας μας. δεν είναι ηθικό και έντιμο να βγάζω άρθρα απλά για να πουλήσω.
το παλικάρι από το παραπάνω site (το οποίο φημίζεται για τέτοιου είδους κινήσεις σε όλα τα παραφυσικά πηγαδάκια) είναι ηγετικό μέλος και όταν είδε ότι είχαν αρχίσει έρευνες για να βρούνε το σημείο όπου αναφέρει στο γράμμα, βγήκε και παραδέχτηκε ότι είπε ψέμματα, και το έκανε και καλά για να κάνει μια έρευνα.
μετά στα παρασκήνια δήλωσε ότι δεν ήταν τελείως φαντασία τα όσα έγραψε και ότι βασίστηκε κάπου. μετά άρχισε να κράζει όλους όσους είχανε δημοσιεύσει την "αποκλειστικότητά" του ακόμη και αν αυτοί βάζανε την πηγή.
από αυτήν την ιστορία το site (το οποίο δεν πρέπει να το κρίνουμε από ένα ή δύο άτομα, και παραμένει αξιόλογο στον τομέα αυτόν) συζητήθηκε ακόμη και από τον τύπο. για αυτό λοιπόν webmasters του κόσμου βγάλτε τέτοιες ιστορίες στην φόρααααααα... πλάκα κάνω εννοείτε.
Πέρα από το φράγμα του χρόνου
- phantom
- Πλήρες Μέλος
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ http://www.allforums.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1021 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
Αναζητητής της Αλήθειας
-
- Έμπειρος Συζητητής
Απάντηση περιμένει μάλλον από το "παλικάρι" δηλαδή τον Κώστα αν κατάλαβα καλά.
Τώρα για ποιές κινήσεις φημίζεται το site δεν κατάλαβα.
Τώρα για ποιές κινήσεις φημίζεται το site δεν κατάλαβα.
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.
- Demon
- Πλήρες Μέλος
- phantom
- Πλήρες Μέλος
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΨΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΟΥΤΕ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.
Αναζητητής της Αλήθειας
-
- Ιδρυτικό Μέλος
Αγαπητέ Phantom, ειλικρινά δεν ξέρω άν και πώς πρέπει να σχολιάσω το κείμενο που έχεις νωρίτερα παραθέσει. Ίσως και να μην έχει ιδιαίτερο νόημα από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίλογος. Ας μείνουμε λοιπόν στο ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, αλλά και όλοι έχουν κρίση ώστε να διαμορφώνουν άποψη.