Στηρίξτε το e-telescope.gr

Απάντηση
Κώστας Δελήμπασης
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 10 Φεβ 2004 11:43

Στηρίξτε το e-telescope.gr

Δημοσίευση από Κώστας Δελήμπασης » 24 Μάιος 2005 14:40

Αγαπητοί φίλοι, φέτος το καλοκαίρι συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που το e-telescope μετασχηματίστηκε από αφηρημένη ιδέα σε πραγματικότητα. Την ιστορία από τότε μέχρι σήμερα λίγο-πολύ την ξέρετε ή μπορείτε να τη δείτε μέσα από τις σελίδες του και από παλιότερα μηνύματα-ανακοινώσεις. Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό έχει μειωθεί απελπιστικά η συχνότητα δημοσίευσης νέων, πρωτότυπων άρθρων λόγω έλλειψης χρόνου. Το e-telescope έχει φτάσει σε ένα κομβικό σημείο σε ότι αφορά τη συνέχεια της ύπαρξής του, ώστε αυτή να έχει κάποιο νόημα και να μη συνίσταται μόνο στην παρουσίαση μόνο των παλιών, ήδη δημοσιευμένων κειμένων.

Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω τη δική σας στήριξη σε δύο επίπεδα. Το πρώτο αφορά το περιεχόμενο. Όσοι από εσάς έχουν τη διάθεση, το χρόνο και την ικανότητα να γράψουν κείμενα ενδιαφέροντα και τεκμηριωμένα, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε για να κουβεντιάσουμε ιδέες για άρθρα, ή να στείλετε κομμάτια που έχετε γράψει, για να συμπεριληφθούν στις σελίδες του e-telescope.gr. Μια πρόχειρη ματιά στα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί στο forum πείθει πώς υπάρχουν αρκετοί χρήστες με τις δυνατότητες και τις γνώσεις να παράγουν κείμενα πολύ υψηλού επιπέδου.

Το δεύτερο αφορά την οικονομική στήριξη ώστε το e-telescope.gr να γίνει αυτοσυντηρούμενο, αλλά και να χρηματοδοτηθούν οι ενέργειες για περαιτέρω εξέλιξη της μορφής και των υπηρεσιών του. Αυτή η στήριξη μπορεί να έρθει μέσω της χρήσης του affiliate ηλεκτρονικού καταστήματος, σε συνεργασία, κατ' αρχήν, με την amazon.com. Αν είστε από εκείνους που κάνουν αγορές βιβλίων, cd, ή άλλων προϊόντων από το διαδίκτυο, αν χρησιμοποιείτε ώς προμηθευτή σας την amazon.com, κάντε τον κόπο να προχωράτε στις αγορές σας, ή να ξεκινάτε την περιήγησή σας στην amazon μέσω του υποτυπώδους e-shop του e-telescope.gr. Ένα μικρό ποσοστό από τις αγορές σας θα γυρνάει πίσω στο e-telescope.gr. Σύντομα ελπίζω να μπορέσουμε να προσθέσουμε και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, και από την ελληνική αγορά, προσπαθούμε όμως πρώτα να είναι απόλυτα εξασφαλισμένη η αξιοπιστία και η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που θα περιέχονται στον κατάλογο του e-shop. Αν έχετε κάποιες προτάσεις, ευχαρίστως να τις ακούσουμε.

Απάντηση