Η συνομωσία της μετριότητας

Για όσα ζούμε και όσα βλέπουμε γύρω μας, αλλά και για κάποια άλλα που ίσως δε βλέπουμε
Απάντηση
e-telescope.gr
Άτυπος Χρήστης
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 03:46

Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από e-telescope.gr » 14 Οκτ 2011 03:00

Η συνομωσία της μετριότητας

Η νέα τάξη πραγμάτων έχει αποφασίσει και μεθοδεύει την καταστροφή της Ελλάδας, σκοτεινοί κύκλοι αποκρύπτουν την ύπαρξη γιγαντιαίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, ξένα κέντρα επιδιώκουν την εξαφάνιση της Ορθοδοξίας και του Έθνους. Εβραίοι, Μασόνοι, Αμερικανοί, Γερμανοί και εξωγήινοι έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν την εξαφάνιση της Ελλάδας και του Ελληνισμού από τον παγκόσμιο χάρτη.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα Ε σε συνεργασία με τους καλούς εξωγήινους (αυτούς από το Σείριο), ετοιμάζει τα υπερόπλα που θα σώσουν το έθνος, ενώ Κινέζοι και Ρώσοι διαγκωνίζονται για το ποιός θα πρωτο-δανείσει την Ελλάδα, όμως οι προδότες πολιτικοί (εντολοδόχοι των ομάδων της προηγούμενης παραγράφου) αρνούνται τα υπερόπλα και απορρίπτουν τις δανειακές προτάσεις. Οι ίδιοι προδότες-μειοδότες προσπαθούν να αποκρύψουν το τεράστιο εθνικό κεφάλαιο το οποίο συνιστούν οι μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, ενός ξεχασμένου χρηματοπιστωτικού κολοσσού, των οποίων η αξία αποτίμησης είναι πολλαπλάσια όχι του χρέους της Ελλάδας, αλλά του ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο e-telescope.gr

Άβαταρ μέλους
Κακός
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 07 Μαρ 2005 14:22

Re: Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από Κακός » 09 Νοέμ 2012 03:04

Ωραίος!!!! μαζί σου κι εγώ, μόνο που ξέχασες το κυριότερο: σε λίγες μέρες θα καταστραφεί ο κόσμος, οπότε έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα τίποτα από όλα αυτά.

Κώστας Δελήμπασης
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 10 Φεβ 2004 11:43

Re: Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από Κώστας Δελήμπασης » 12 Νοέμ 2012 11:24

Ευτυχώς αυτό το επιχείρημα δεν έχει εμφανιστεί, ακόμη, στην πολιτική συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
Count Orlof
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2012 15:27

Re: Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από Count Orlof » 13 Νοέμ 2012 20:07

Δεν έχεις δίκιο σε όλα κύριε Δελήμπαση. Αμφισβητείς δηλαδή ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας από τους "γνωστούς" κύκλους του εξωτερικού, αμφισβητείς ότι πενήντα χρόνια τώρα οι πολιτικοί μας προδίδουν την Ελλάδα γιατί δε βγάζουν τα πετρέλαια. Να σου θυμίσω την περίφημη δήλωση του Κίσσινγκερ πριν από καμια 30αριά χρόνια:

Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ

Ούτε αυτό σημαίνει κάτι;
The truth is out there

Άβαταρ μέλους
Alex
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 539
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 11:35

Re: Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από Alex » 22 Νοέμ 2012 11:12

Για τη δήλωση του Kissinger που αναφέρεις υπάρχει σχετικό άρθρο στη σελίδα: http://www.e-telescope.gr/el/miscellane ... -on-greece και συζήτηση στο forum: viewtopic.php?t=1120 (στην οποία ήδη έχω σχολιάσει τη σχετική δημοσίευσή σου).

Σε ότι αφορά την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου ξεπουλήματος της Ελλάδας, δέχομαι ότι υπάρχει έντονη κερδοσκοπία, καθώς η κρίση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας άνοιξε την όρεξη πολλών, όμως δεν δέχομαι ότι η κρίση είναι αποτέλεσμα κάποιου τέτοιου σχεδίου. Όσο για τα πετρέλαια συζητάμε (όχι μόνο εμείς αλλά και πολιτικά κόμματα) για κάτι του οποίου το μέγεθος, η αξία και η αποδοτικότητα της εκμετάλλευσης κάθε άλλο παρά δεδομένα είναι.

Όμως το νόημα του άρθρου, όπως τουλάχιστο το αντιλαμβάνομαι εγώ και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Δελήμπασης, δεν είναι να αναλύσουμε την κάθε θεωρία, αλλά να προβληματιστούμε για το γεγονός ότι:

Α. Τα αίτια της κρίσης πολύ εύκολα, εύπεπτα και απλά αποδίδονται σε κάποια παγκόσμια συνομωσία και όχι και σε δικά μας λάθη και παραλείψεις.

Β. Οι πιθανές λύσεις ανάγονται σε κάποιον από μηχανής θεό που θα σώσει τη χώρα και το έθνος με τον ελάχιστο κόπο και χωρίς ουσιαστικά να αλλάξουμε.

Ο λόγος που ο συνδυασμός αυτών των δύο παραμέτρων γίνεται πιστευτός και είναι ελκυστικός για μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας είναι η παραμορφωμένη αγραμματοσύνη και η έλλειψη στοιχειώδους κριτικής σκέψης.

Άβαταρ μέλους
Count Orlof
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2012 15:27

Re: Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από Count Orlof » 07 Δεκ 2012 11:20

Διαφωνώ στο να μη συζητήσουμε τα θέματα ξεχωριστά γιατί αν τα συζητάμε όλα μαζί άκρη δε βρίσκουμε με γενικότητες.
The truth is out there

Άβαταρ μέλους
Alex
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 539
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 11:35

Re: Η συνομωσία της μετριότητας

Δημοσίευση από Alex » 13 Δεκ 2012 21:35

Για τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν ήδη ξεχωριστές συζητήσεις στο forum.

Απάντηση