ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM

Απάντηση
Κώστας Δελήμπασης
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 10 Φεβ 2004 11:43

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM

Δημοσίευση από Κώστας Δελήμπασης » 27 Φεβ 2008 13:39

Αγαπητοί φίλοι,

Το forum του e-telescope.gr συμπλήρωσε πριν από μερικές μέρες 4 χρόνια ζωής. Δυστυχώς τα γενέθλια αυτά ήρθαν σε χρονική στιγμή ιδιαίτερης ύφεσης σε ότι αφορά τη συμμετοχή μελών και την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων. Είναι κοινό μυστικό όλων ότι το forum εδώ και αρκετούς μήνες περνά τη χειρότερη περίοδο.

Πιστεύω ότι η προσπάθεια αυτή ολοκλήρωσε ένα κύκλο ο οποίος πρέπει και επίσημα να κλείσει. Από σήμερα το forum παύει να δέχεται εγγραφές νέων μελών και από την 1η Μαρτίου θα κλειδωθούν και οι δυνατότητες ανοίγματος νέων θεμάτων και εγγραφής νέων σχολίων. Προς το παρόν το σύνολο των συζητήσεων θα παραμείνει ορατό για ανάγνωση και πλοήγηση. Μελλοντικά θα δούμε αν και με ποιό τρόπο θα παραμείνουν ορατές οι συζητήσεις και φυσικά θα επανεξετασθεί η απόφαση διακοπής λειτουργίας αν υπάρχουν νέα δεδομένα ή ιδέες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις συζητήσεις και αφιέρωσαν χρόνο και φαιά ουσία, τους συνεργάτες που υποστήριξαν τεχνικά το εγχείρημα και φυσικά το διαχειριστή του forum που εξ' ορισμού ήταν το κεντρικό πρόσωπο αυτής της προσπάθειας.

Σημειώνεται πώς το κυρίως τμήμα του e-telescope.gr παραμένει κανονικά σε λειτουργία συνεχίζοντας τη συνεπή προσπάθεια 6,5 και πλέον ετών, στην παρουσίαση έγκυρης, τεκμηριωμένης και, ελπίζω, ενδιαφέρουσας αρθρογραφίας.

Απάντηση