Greenpeace

Θέματα σχετικά με την κατάσταση και την προστασία του περιβάλλοντος, τους ενεργειακούς πόρους και την εξοικονόμηση ενέργειας
Απάντηση
Τάσος Χαρτάς
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 687
Εγγραφή: 13 Μαρ 2005 16:17

Δημοσίευση από Τάσος Χαρτάς » 21 Μάιος 2007 16:05

Μήπως κάποιος από την παρέα ξέρει από ποιούς απαρτίζεται το διοικιτικό συμβούλιο της εν λόγω οργάνωσης, πόσα μέλη έχει, πόσα από αυτά έχουν δικαίωμα ψήφου-γνώμης;
Πως παίρνονται οι αποφάσεις;
Tasos Zakynthos

Άβαταρ μέλους
evmourelatos
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 15 Μάιος 2007 00:28

Δημοσίευση από evmourelatos » 21 Μάιος 2007 22:15

fluke έγραψε: Απλά αυτή τη στιγμή το νομοθετικό πλαίσιο έχει καθορίσει (καλώς ή κακώς) τον τρόπο διαχείρισης και αυτός είναι ο ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ.
Σημ. ο Άκτωρας είναι καλός για να κατασκευάζει αυτοκινητόδρομους στα βουνά της Πίνδου αλλά ανίκανος να κατασκευάσει έναν απλό ΧΥΤΑ!!!
Σημ.2 αν σκεφτεσαι να αντιπροσωπεύσεις την εταιρία αυτή πραγματικά καλή επιτυχία. Πραγματικά χρειάζονται νέες τεχνολογίες ειδικά στους τομείς του περιβάλλοντος
1. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις στο τελευταίο σου μήνυμα διότι ξεδιαλύνονται κάποιες ασάφειες και στο αρχικό δικό μου όσο και στα επόμενα μηνύματα.
Απλώς να τονίσω ότι κακώς, κάκιστα γίνονται δεσμευτικές αναφορές στον τρόπο επεξεργασίας των απορριμμάτων. Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία του ΥΠΕΧΩΔΕ και έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση ντόπιων μπετατζήδων.
2. Ο Ακτωρ είναι εξαίρετη τεχνική εταιρία αλλά καλώς ή κακώς κανείς απλός πολίτης δεν χρησιμοποιεί κάθε μέρα ένα ΧΥΤΑ με επιτόπια επίσκεψη. Αντιθέτως από την Εγνατία περνάει από πάνω με το ΙΧ του. Εκεί οι κακοτεχνίες ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ και το εργολαβικό "κέρδος" (αισχροκέρδεια και κλεψιά λόγω ανικανότητας επιβλέποντων όπως ανέφερες και εσύ) πρέπει κάπως να μειωθεί. Ενώ στον παλαιολιθικό ΧΥΤΑ: "ε δεν τρέχει και τίποτα να τρέξουν και μερικά στραγγισματάκια στο υπέδαφος. Ποιος θα διαμαρτυρηθεί ? Οι πέτρες?" (Διάβασε και ανωτέρω μήνυμα περί Νεοελλήνων του φαίνεσθαι).
:lol:
3. Μακάρι να μπορούσα να γίνω αντιπρόσωπος. Για να γίνεις όμως απιτούνται κονδύλια, τα οποία εγώ δεν έχω δυστυχώς.

admin
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 291
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 03:46

Δημοσίευση από admin » 22 Μάιος 2007 10:38

Θα σας παρακαλούσα την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση περί στερεών αποβλήτων να τη συνεχίσετε, αν θέλετε, στο θέμα: viewtopic.php?t=870

Άβαταρ μέλους
Alex
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 539
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 11:35

Δημοσίευση από Alex » 23 Μάιος 2007 14:36

Αγαπητέ evmourelatos κατ' αρχήν να υπενθυμίσω σε όλους μας το αρχαιοελληνικό "ουκ εν το πολλώ το ευ". Μου απάντησες με ένα κατεβατό που καλύπτει τα πάντα από τον Οδυσσέα μέχρι τον Αβραμόπουλο. Κάπου σε έχασα, ομολογώ πώς δεν κατάλαβα τί τελικά μου προσάπτεις.

Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια συζήτηση συμπαγή και ουσιαστική. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για την Greenpeace. Συμφωνώ ότι παίζει παιχνίδια και εξυπηρετεί συμφέροντα. Όταν σε ακούω να φωνάζεις για μασόνους, σιωνιστές και όλους τους λοιπούς καλούς κυρίους, αρχίζω αυτομάτως να τους βλέπω ώς θύματα μιας ακόμα αστήρικτης θεωρίας συνομωσίας.

Ας μείνουμε στα πολύ ωραία και παραδείγματα που έδωσες για τη ΔΕΗ και το Κερατσίνι, τον Έβρο και τον αγωγό πετρελαίου. Μαζί σου θα συμφωνήσω κι εγώ ότι παίζουν τα παιχνίδια των αμερικανικών πολυεθνικών και πολύ συχνά το παιχνίδι: "δώστε μας λεφτά να μή φωνάζουμε".

Άβαταρ μέλους
Alex
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 539
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 11:35

Δημοσίευση από Alex » 23 Μάιος 2007 14:47

Τάσος Χαρτάς έγραψε:Μήπως κάποιος από την παρέα ξέρει από ποιούς απαρτίζεται το διοικιτικό συμβούλιο της εν λόγω οργάνωσης, πόσα μέλη έχει, πόσα από αυτά έχουν δικαίωμα ψήφου-γνώμης;
Πως παίρνονται οι αποφάσεις;
Τάσο θα μου επιτρέψεις μια μεταφραστική οκνηρία. Κάποιες πληροφορίες έχει το παρακάτω κείμενο από το site της Greenpeace

The Greenpeace organisation consists of Greenpeace International (Stichting Greenpeace Council) in Amsterdam and Greenpeace offices around the world. Greenpeace currently has a presence in 41 countries. Greenpeace national or regional offices are licensed to use the name Greenpeace. Each office is governed by a board which appoints a representative (called a trustee).

Trustees meet once a year to agree on the long-term strategy of the organisation, to make necessary changes to governance structure, to set a ceiling on spending for Greenpeace International's budget and to elect the International Board of four members and a chairperson.

Greenpeace International monitors the organisational development of Greenpeace offices, oversees the development and maintenance of our fleet of ships, coordinates planning and implemenation of our global campaigns, and monitors compliance with core policies.

The International Board approves the annual budget of Greenpeace International and its audited accounts. It also appoints and supervises the International Executive Director who, together with senior managers, and consulting widely with national office staff, leads the organisation.

Greenpeace does not solicit or accept funding from governments, corporations or political parties. Greenpeace neither seeks nor accepts donations which could compromise its independence, aims, objectives or integrity. Greenpeace relies on the voluntary donations of individual supporters, and on grant support from foundations.

Greenpeace is committed to the principles of non-violence, political independence and internationalism. In exposing threats to the environment and in working to find solutions, Greenpeace has no permanent allies or enemies.

The Chair of Board is currently Australian journalist and author Anne Summers. The Executive Director is currently German activist and advisor Gerd Leipold.

Άβαταρ μέλους
evmourelatos
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 15 Μάιος 2007 00:28

Δημοσίευση από evmourelatos » 23 Μάιος 2007 18:44

Περίπου το ίδιο καταστατικό έχουν και κάτι περίεργες off shore σαν τη North Asset Management που είναι και της μόδας. Δεν κάνω πλάκα!!
Είναι αλήθεια!! Και αυτές τραστίζ έχουν και περίπου τις ίδιες προβλέψεις για τα υποκατστήματά τους. Αν υπάρχει νομικός στην παρέα παρακαλώ να το ελέγξει!!
Τι θύματα κυκλοφορούν ανάμεσά μας!
Τους κοροϊδεύουν τους καημένους και ξεροσταλιάζουν στο Σύνταγμα για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ορισμένων!

Kostas
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 532
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 20:52

Δημοσίευση από Kostas » 23 Μάιος 2007 18:50

Η Anne Summers ήταν μέχρι το 2006. Σήμερα δεν ξέρω ποιος ειναι.
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.

venus
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 04 Οκτ 2007 23:07

Greenpeace

Δημοσίευση από venus » 14 Οκτ 2007 16:24

Greenpeace
Η Greenpeace υπάρχει γιατί η Γη έχει ανάγκη από μια δυνατή φωνή. Γιατί όλοι οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη έχουμε δικαίωμα σε ένα βιώσιμο μέλλον. Γιατί έχουμε την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα κόσμο με θάλασσες και δάση πλούσια σε ζωή, ένα κόσμο χωρίς μεταλλαγμένα και τοξικά, ένα κόσμο όπου ο πυρηνικός εφιάλτης θα αποτελεί παρελθόν.

Μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στο έργο της Greenpeace:

* Με την ενεργή συμμετοχή σας.

Γίνετε ενεργοί πολίτες. Βοηθείστε υιοθετώντας έναν τρόπο ζωής αρμονικό με το περιβάλλον μέσα από καθημερινές, συνειδητοποιημένες πράξεις. Αν θέλετε να βοηθήσετε πιο ενεργά, πάρτε μέρος στις συντονισμένες ενέργειες της Greenpeace. Γίνετε μέλη του Δικτύου Καταναλωτών της Greenpeace ενάντια στα μεταλλαγμένα τρόφιμα, συλλέξτε υπογραφές, συντάξτε επιστολές διαμαρτυρίας, ενημερώστε το κοινό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις εκστρατείες της οργάνωσης, γίνετε «ηλεκτρονικός» ακτιβιστής, συμμετέχοντας σε δράσεις μέσω internet.

* Με την εθελοντική προσφορά σας.

Όσοι έχετε ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να τον αφιερώσετε βοηθώντας στο χώρο της Greenpeace κυρίως σε δουλειές γραφείου, όπως αρχειοθέτηση, δουλειές σε υπολογιστή κ.α. Η δουλειά αυτή πολλές φορές καθίσταται ανέφικτο να διεκπεραιωθεί από τους λιγοστούς εργαζομένους του γραφείου. Ιστορικά, όλα τα γραφεία της Greenpeace ανά τον κόσμο βασίζουν ένα σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας τους στην παρουσία αφοσιωμένων εθελοντών που δίνουν πολύτιμες λύσεις, όποτε χρειαστεί.

Για να ενημερωθείτε εκτεταμένα για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τη Greenpeace εθελοντικά καλέστε στο 210 3840774-5.

Άβαταρ μέλους
evmourelatos
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 15 Μάιος 2007 00:28

Δημοσίευση από evmourelatos » 15 Οκτ 2007 21:53

Για τα μάτια του κόσμου σε παντρεύομαι φως μου ή αλλιώς με λένε Green Peace και "αγωνίζομαι" για το περιβάλλον, δηλαδή για τα συμφέροντα των ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ μου. (Ποιοι είναι αυτά μην με ρωτάτε δεν ξέρω, ας μας το πουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ).
"Εμποδίζοντας" π.χ. την είσοδο των μεταλλαγμένων στη χώρα και στην Ε.Ε. αποκτούν οι κύριοι αυτοί την έξωθεν καλή μαρτυρία. Κύριοι τρώμε πολλούς τόνος μεταλλαγμένα κάθε χρόνο. Όσο για την κακιά Monsanto που πολεμάει "και καλά" η Greenpeace, κάνει πολύ καλές πωλήσεις. Οι "διαμαρτυρίες" της Γκρινπις δεν της έριξαν τις πωλήσεις ή το μερίδιο αγοράς στην Ε.Ε. Απλώς καθυστερούν κάπως το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ στην παγκόσμια αγορά σπόρων και την μονοκρατορία των αφεντικών της (Σατανολατρών Σιωνιστών) στον πλανήτη μέσω του ελέγχου της αγοράς τροφίμων. (Βλέπε περισσότερα στο Nexus Magazine). Όταν θα θελήσει η Μονσάντο να το βουλώσει η Γκρινπις, να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνει αμέσως.
Ποιοι μπορεί να είναι όμως οι πιθανοί κύριοι χρηματοδότες της Γκρινπις και της WWF?
Κάντε μια αναζήτηση στο GOOGLE με τις λέξεις WWF και Ρότσιλντ (γνωστοί Σιωνιστές Εβραϊκής καταγωγής Τραπεζίτες) και Ροκφέλερ (γνωστοί WASP κεφαλαιοκράτες, σατανολάτρες, μασώνοι και Σιωνιστές κεφαλαιοκράτες).
Έπίσης κάντε μια αναζήτηση με τις λέξεις LUCIS TRUST (lucis from lucifer ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!)και GREENPEACE. Θα βρείτε και εκεί τα ίδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Κανείς ποτέ δεν βγήκε από τις 2 οργανώσεις να διαψεύσει ότι δεν χρηματοδοτούνται από τα ιδρύματα των Rotschild ή της Bailey της Αρχισατανίστριας!!.
Οι ανωτέρω αναζήτήσεις θα σας πείσουν ότι οι ανωτέρω οργανώσεις είναι πολύ σοβαρές οργανώσεις. Διότι όπως θα δειτε ιδρύθηκαν από ΣΟΒΑΡΑ ιδρύματα που εικάζεται πανταχόθεν ότι ανήκουν στις δύο ανωτέρω "καλές" οικογένειες και συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται αφειδώς από αυτά και άλλα παρεμφερή "ευαγή ιδρύματα".
Αν αναρωτήθηκες ποτέ σου φίλε του φόρουμ πού βρίσκουν τα λεφτά για τον πανάκριβο τηλεοπτικό χρόνο, την αμοιβή των στελεχών τους, τα ταξιδάκια ενάντια στα φαλαινοθηρικά (ποιος τους χέζει τώρα τους ψαράδες μπορεί να σκέφτεται από μέσα του ο Ροκφέλερ :lol: ) μες τους ωκεανούς, τα φυλλάδια, τις αφίσες, τις εκδρομές και ένα σωρό άλλα σας έχω μια πιθανή απάντηση. (Πού να ξέρω εγώ ότι είναι και η σωστή. Μπορεί να έχουν άλλους πόρους τα παιδιά. Κύριος οίδε :lol: :lol: )
Η πιθανή απάντηση είναι: Κάποιες Αμερικάνικες πολυεθνικές μπορεί να δίνουν στα καλόπαιδα λεφτά, και αυτά τα καλόπαιδα να ευχαριστούν τους ευργέτες τους κάνοντας ότι τους ζητάνε οι "ευργέτες" τους να κάνουν.
Ένα παράδειγμα μάλλον θα σας πείσει για την αυξημένη πιθανότητα ισχύος της ανωτέρω αιτιάσεως:
Λόγω του ενεργειακού ελλείμματος της Νότιας Ελλάδας, η ΔΕΗ έκρινε απαραίτητο να λειτουργεί ως και τις αρχές της δεκαετίας του 90 το ρυπογόνο τότε (καύση μαζούτ) εργοστάσιο στο Κερατσίνι.
Χωρίς αυτό η Αθήνα θα είχε black out κάθε καλοκαίρι.
Στις αρχές του 90 λοιπόν, με την έλευση του λίαν φιλικότερου προς το περιβάλλον φυσικού αερίου, η ΔΕΗ μετέτρεψε την μονάδα σε μονάδα καύσης φυσικού αερίου.
Η Γκρινπις έκανε το εξής ωραίο: (και μην γράψει κανείς ότι δεν το έκανε γιατί έχω βίντεο και μαρτυρίες από την "ωραία" εκείνη εποχή, και θα τα δημοσιεύσω).
Είπε στους καημένους και απηυδισμένους από τον δράκο του Κερατσινίου (έτσι αποκαλούσαν τότε το εργοστάσιο μαζούτ) Κερατσινιώτες ότι το φυσικό αέριο είναι δηλητηριώδες και αν διαφύγει στο περιβάλλον κινδυνεύουν αυτοί και τα παιδιά τους. !!!!
Δηλαδή κύριοι όταν περδόμαστε μετά συγχωρήσεως μπορούμε να δηλητηριάσουμε τον διπλανό μας κι αυτός να πεθάνει!!! :lol: :lol:
(Το φυσικό αέριο έχει περίπου την ίδια χημική σύσταση με την πορδή, είμαι χημικός μηχανικός και το ξέρω καλά αυτό )
Ανέβασε και δύο από αυτούς τους δύσμοιρους εθελοντές, που πιστεύουν σε ότι λένε τα καλόπαιδα της οργάνωσης, πάνω στην καμινάδα με πανό που έγραφαν ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ = ΘΑΝΑΤΟΣ και σου λένε την κάναμε "τη δουλειά", το "προστατεύσαμε" το περιβάλλον.
Και πραγματικά την έκαναν. Οι μονάδες εφεδρείας που έκαιγαν μαζούτ στα Νησιά και σε άλλα σημεία της επικράτειας, δούλεψαν πολλούς μήνες αδιάκοπα για να δώσουν στο σύστημα την ισχύ που του έλειπε λόγω της διακοπής λειτουργίας του Κερατσινίου, και έτσι το μαζούτ των πιθανών (σύμφωνα με την ανώτέρω "σατανική" εκδοχή) χρηματοδοτών τους που θα έμενε απούλητο (λόγω αλλαγής καυσίμου στο Κερατσίνι) για μήνες στα ντέποτ ή θα πουλιόταν μπιρ παρά, μοσχοπουλήθηκε στη ΔΕΗ!!!!
Τι άλλο να πούμε για αυτά τα μανάρια?
Για κάποιους πλειστηριασμούς που εικάζεται σε διάφορους κύκλους ότι διοργανώνουν με τις εταιρίες τροφίμων για το ποια εταιρία τροφίμων (εννοείται μη Σιωνιστικών Συμφερόντων) θα παρουσιάσουν ως (δήθεν) αθώα και καθαρή από μεταλλαγμένα και ποια θα θάψουν στο site τους?
Για την εκστρατεία δήθεν υπέρ της ανακύκλωσης, στην ουσία όμως υπέρ των "ΧΥΤΑ - χωματερών" τύπου ¶νω Λιοσίων αφού το οργανικό κλάσμα δεν ανακυκλώνεται, και το ίδιο ισχύει και για πολλά πλαστικά, με αποτέλεσμα ακόμα και αν "ανακυκλώναμε" όπως μας λένε τα καλόπαιδα της Γκρινπις θα είχαμε και πάλι ανάγκη από τεράστιες ρυπογόνες χωματερές?
Μπείτε στο site World Waste Technologies να δείτε τι σημαίνει ανακύκλωση. Χωρίς να πάει τίποτα χαμένο και χωρίς διαχωρισμό στην πηγή από εμένα και σένα (μας έχουν πρήξει με αυτές τις βλακίες τους περί διαχωρισμού απρριμμάτων στην πηγή , τι είμαι εγώ να ξεχωρίζω τα σκουπίδια σε "ανακυκλώσιμα" και " μη", σκουπιδιάρης?) και κυρίως χωρίς κανένα περιβαλλοντικό πρόβλημα και με μεγάλα κέρδη για την ανάδοχο εταιρία και την Ελλάδα θα μπορούσαμε να παράγουμε χαρτί μίγματα αλκοολών (βιοντίζελ) πλαστικό γυαλί και μέταλλα. Χωρίς καμία περιβαλλοντική επιβάρυνση παρακαλώ.
Για κάτι πιο Ελληνικό η αντίστοιχη τεχνολογία της ΕΛΒΙΟ Α.Ε. παρακαλώ. (Τραπεζίτες, "οικολόγοι" και λοιποί την θάψανε όλοι μαζί). Την αγόρασαν οι Σουηδοί θα την εφαρμόσουν αλλού και θα κονομήσουν με Ελληνική πατέντα!!!
Αλλά αυτά δεν αρέσουν στους κυρίους της Γκρινπις. Βλέπεις υπάρχουν πολλοί πιθανοί χρηματοδότες -"οικολόγοι" που μπορεί να προωθούν για παράδειγμα εργοστάσια μηχανικής ανακύκλωσης και composting. Με τα υπόλοιπα απορρίμματα που δεν ανακυκλώνονται και με τα αέρια θερμοκηπίου που παράγει το composting δεν ασχολούνται οι κύριοι. Δεν συμφέρει να τα λένε αυτά. Σου λέει χαζός είναι ο κόσμος, Χημεία δεν ξέρει γρι, πόσοι θα καταλάβουν ότι τους δουλεύουμε?
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν τώρα με τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη για τον οποίον λένε ότι θα καταστρεψει οικολογικά τον Έβρο. (Λες κι αν βουλιάξει κανά τάνκερ στα Δαρδανέλλια ο Έβρος θα γλυτώσει!!!) Βλέπεις οι πιθανοί χρηματοδότες τους, οι Αμερικάνοι, δεν θέλουν τον αγωγό.
Η λύση είναι μία κατά τη γνώμη μου:
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ εξωνημένα ανδράποδα, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ GREENPEACE ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ:
ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΝΚΕΡ) ΑΓΩΓΟ- ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ - ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Απάντηση