Αφού το έφερε η κουβέντα για τον Αδωνι Γεωργιάδη θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου λύπη για την έβδομη και όπως φαίνεται σφοδρότερη καταστροφή του βιβλιοπολείου του.Επίσης θέλω να πω πως είμαι αγανακτησμένος αρχικά με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης που τελικά μόνο στα λόγια είναι καλός.Εντάξει κύριε Βύρωνα μας αποκάλυψες οτι πίσω απο τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές κρύβετε ο Συνασπισμός.Θα κάνεις και τίποτα άλλο για να οδηγηθούν αυτοί οι κάφροι στην δικαιοσύνη??Αν δεν μπορείς να κάνεις την δουλεία σου,να σηκωθείς να πας σπίτι σου.Αν δεν σ'αφήνουνε να κάνεις την δουλεία σου τότε να βγείς και να πείς στον ελληνικό λαό ποιοί δεν σ'αφήνουν.Αλλά τι λέω,χαζός είσαι?Να χάσεις την καρέκλα?!Δεν γίνεται.Δεν πειράζει όμως κύριε υπουργέ και κύριε προθυπουργέ,υπάρχει και η κάλπη.Και όταν θα υπάρξει πολιτικό κόστος να δούμε τι θα κάνετε τότε.
Για τους πρεζάκηδες ''αναρχικούς'' ή μάλλον ψευτοαναρχικούς τι να πώ!Εχω πει και σε άλλη συζήτηση πως θα ήθελα να τους δώ να συλλαμβάνονται και να σαπίζουν πίσω απο τα κάγκελα.Αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές και μόνο την εξουσία δεν μάχονται!!Χτυπάνε τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό και γενικά όποιον μιλάει για Ελλάδα,θρησκεία,οικογένεια!Γι'αυτα τα αποβράσματα της κοινωνίας όποιος δεν συμφωνει μαζί τους αυτομάτως είναι φασίστας,ρατσιστής και θα πρέπει να καεί το μαγαζί του,το αυτοκίνητο του ή και ακόμα να πεθάνει

Αυτή είναι η λογική τους.Αρα τι αντιεξουσιατές είναι αυτοί?Μάλλον ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ είναι τελικά.Είναι και αντιδημοκράτες διότι δεν συζητάνε με όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.
Το βιβλιοπολείο του Λιακόπουλου γιατί δεν το καίνε?Κι αυτός μιλάει για Αρχαία Ελλάδα.Κι αυτός δεν προβάλει ''ρατσιστικά'' βιβλία σύμφωνα με τα μυαλά αυτών των πρεζάκηδων?Ας πούμε για παράδειγμα το βιβλίο <όταν οι άλλοι τρώγαν βελλανίδια> ή το <Γη ο πλανήτης των Ελλήνων> είναι ''ρατσιστικά'',''ακροδεξιά'' και ''εθνικιστικά''.Αλλά παρ'ολα αυτά δεν τον έχουν πειράξει ακόμα.Σίγουρα θα τον απειλούνε και θα τον φοβίζουν αλλά το βιβλιοπολείο του δεν έχει υποστεί ουδεμία καταστροφή απο τους ψευτοαναρχικούς.
Αρα για να τελειώσω,γιατί είμαι και εκτός θέματος τα κίνητρα των ''αντιεξουσιαστών'' για να κάψουν 7 φορές το βιβλιοπολείο του Αδωνι είναι βαθιά πολιτικά και όλοι λίγο πολύ μπορούμε να υποψιαστούμε ποιοί κρύβονται πίσω απο τους αναρχοφασίστες ''αντιεξουσιαστές''.
Να ζήσει το Ελληνικό παρακράτος και η ψευδεπίγραφη Δημοκρατία τους.
Γειά χαρά...