Διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε ελληνικά σχολεία
- Κακός
- Πλήρες Μέλος
- Spacelord
- Έμπειρος Συζητητής
- Κακός
- Πλήρες Μέλος
Εγώ να έχω να πω κάτι συμαντικό!!! θα αστειεύεσαι βέβαια, αν είναι δυνατόν. Αυτά τα αφήνω για άλλους, όχι βέβαια ότι έχει καμία σημασία. Έτσι κι αλλιώς και εμένα που είμαι γραφικός και λέω κακίες και τους άλλους που προσπαθούν με σοβαρό τρόπο να καταλάβεις κάποια πράγματα, το ίδιο μας ακούς και το ίδιο μας καταλαβαίνεις. Αρα γιατί να κουράζομαι;
Έχεις κολλήσει στο ότι ανακάλυψες μια ακόμα συνομωσία με στόχο την παραχώρηση της Θράκης στην Τουρκία. Υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξει κανένας γνώμη; Δε μου φαίνεται.
Έχεις κολλήσει στο ότι ανακάλυψες μια ακόμα συνομωσία με στόχο την παραχώρηση της Θράκης στην Τουρκία. Υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξει κανένας γνώμη; Δε μου φαίνεται.
- Spacelord
- Έμπειρος Συζητητής
Αλλη μια φορά κακέ αποδικνύεται πως δεν έχεις τίποτα να πείς και ούτε έχεις προσωπική άποψη για τίποτα.Ένα μικρό σχόλιο έκανες στην αρχή του στύλ δεν μου αρέσει και πολύ αυτή η απόφαση και ξεμπέρδεψες!Μα αυτό κάνεις συνέχεια.Απο τον καιρό που άρχισες να δημοσιεύεις διάφορα σ'αυτο το φόρουμ είσαι όλο κακίες,ειρωνίες και σχόλια που δεν έχουν ουσία ως προς την συζήτηση του εκάστοτε θέματος και μονίμος πουλάς τρελίτσα!!Και άλλοι φίλοι απο εδω μέσα δεν συμφωνούν με μένα άλλά τουλάχιστον έχουν κάτι να πούν και να έρθουμε σε αντιπαράθεση.Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να πετάς ειρωνικά σχόλια
Γιατί ρε κακέ οτι πούν οι άλλοι πάει να πεί οτι είναι και σωστό??Ο καθένας έχει τη γνώμη του.Ποίος όμως μπορεί να πέι με σιγουριά οτι ο ένας κάνει λάθος και ο άλλος λέει το σωστό?Δηλαδή επείδη οι άλλοι προσπαθούν να με κάνουν να καταλάβω κάποια πράγματα αυτό σημαίνει πως είναι 100% σωστοί!Και εγώ και να προσπαθήσω να σε κάνω να καταλάβεις κάποια πράγματα εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη.Αρα γιατί να κουραστώ και εγώ??και τους άλλους που προσπαθούν με σοβαρό τρόπο να καταλάβεις κάποια πράγματα, το ίδιο μας ακούς και το ίδιο μας καταλαβαίνεις. Αρα γιατί να κουράζομαι;
Δικιά μου θεωρία είναι αυτή ρε κακέ.Εγω την έβγαλα?Είναι φαντασικό σενάριο αυτό νομίζεις?Το ίδιο το βαθύ κράτος τα λέει και μάλιστα ψάχνουν τρόπους η κυβέρνηση ερντογάν να τους κάνει το χατίρι αλλά όχι με πόλεμο κ.τ.λ γιατί δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα της τουρκίας ενόψει ευρωπαικής ένταξης αλλά εκπονήθηκε ένα πολύ έξυπνο σχέδιο απο τουρκικής πλεύρας.Το σχέδιο τουρκικής κατοχής της θράκης χωρίς την χρήση όπλων!!!Πως είναι δυνατον αυτό?Έλα μου ντέ...Έχεις κολλήσει στο ότι ανακάλυψες μια ακόμα συνομωσία με στόχο την παραχώρηση της Θράκης στην Τουρκία. Υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξει κανένας γνώμη; Δε μου φαίνεται.
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..
- Spacelord
- Έμπειρος Συζητητής
-
- Νέο Μέλος
Γοιά σου ραι Αρχωντα του δηαστοίματως αρχειγαί! Αιυτηχός που ειπάρχυς κε αισοί γηα να πρωσταταίβυς τοιν Αιλοινηκύ γλόσα!! Χοροίς αισαίνα θα ίχαμε παίσυ σαι προτωφανοί αιπείπαιδα αναλφαβατεισμού! Ζοίτο ει Αιπανάστασοι ληπών, Ζύτο τω ΛΑΩΣ κε πρωπάντον Ζείτο ι Αιλεινυκοί γλόσα, την οποία γνωρίζεις και άριστα θα μπορούσα να πώ...
- Spacelord
- Έμπειρος Συζητητής
O koko έγραψε
Καραγκιοζάκο κοκο ξεκόλλα με την πάρτι μου.Ηλίθια σχόλια απο άθλια πλάσματα σαν και σένα δεν ανέχωμαι.Γοιά σου ραι Αρχωντα του δηαστοίματως αρχειγαί! Αιυτηχός που ειπάρχυς κε αισοί γηα να πρωσταταίβυς τοιν Αιλοινηκύ γλόσα!! Χοροίς αισαίνα θα ίχαμε παίσυ σαι προτωφανοί αιπείπαιδα αναλφαβατεισμού! Ζοίτο ει Αιπανάστασοι ληπών, Ζύτο τω ΛΑΩΣ κε πρωπάντον Ζείτο ι Αιλεινυκοί γλόσα, την οποία γνωρίζεις και άριστα θα μπορούσα να πώ...
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..