Διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε ελληνικά σχολεία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Spacelord
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 525
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 23:51

Δημοσίευση από Spacelord » 02 Σεπ 2006 18:05

Γειά σας και πάλι αγαπητά μέλη του φόρουμ παλαιά και νέα.Αναφισβήτητα το γεγονός αυτό αποτελεί μεγίστη βόμβα στα θεμέλεια της ελληνικής παιδείας.Αυτή η πράξη υποτέλειας έναντι των ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ "φίλων" μας είναι άνευ προηγουμένου.Δεν δικαιολογείται με τίποτα.Δεν τήρει έστω τους διεθνείς κανόνες της αρχής της αμοιβαιότητας!Είδατε πουθενά ή μάθατε πουθενα να βγεί κανένας νόμος στην γείτονα χώρα που να υποχρεώνει τα παιδιά της Α,Β,Γ γυμνασιού στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας?Φυσικά και όχι.Οι "φωστήρες" της οδού Μητροπόλεως έκριναν ότι η σπουδή της ελληνικής γλώσσας απο τα γυμνασιόπαιδα είναι σε τόσο υψηλό σημείο ώστε πρέπει η δίψα για μάθηση να σβήσει με την εκμάθηση της τουρκικής!!!!!!
Υιοθέτησανλοιπόν την εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και έθεσαν ως ειδικούς σκοπύς μέσω της διδασκαλίας αυτής μεταξύ άλλων.1)Να αναπτύξουν οι μαθητές εποικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας και εν προκειμένω της τουρκίας!!!!Κατ'αυτόν τον τρόπο η εκμάθηση των τουρκικών θα συμβάλει στην ενεργό συμμετοχή σε μια ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την κατανόηση της διαφορετικότητας!!!!(Ισως κάποιοι μας ονειρεύονται ως μια επαρχία της μεγάλης τουρκίας,γιατι να χάνουμαι χρόνο?)!2)Να χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μέσο απόκτησης νέων γνώσεων ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ!!!!!(Ίσως έτσι να μάθουμε πως επιτυγχάνονται οι γενοκτονίες!)Όσον αφορά στο επίπεδο κατανόησης του προφορικού λόγου οι Έλληνες μαθητές πρέπει να μάθουν όλες τις επετείους και τις εορτές των τούρκων,να επιδίδονται σε ασκήσεις και γνωστικές δραστηριότητες(εύρεση κοινών λέξεων,ονομασίες περιοχών που προέρχονται απο τουρκικές λέξεις κλπ).
Απο το πόνημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων και οχι εθνικής όπως συνηθιζόταν να λέγεται μάθαμε οτι υπάρχει τουρκική λογοτεχνεία.Ίσως να εννοούν το ποίημα που μαθαίνουν απο μικρά τα τουρκόπουλα για το <<...πώς η ψυχή ενός τούρκου δεν θα ηρεμήσει αν δεν σφάξει μερικές χιλιάδες Ελλήνων...>>.Αλήθεια πόσοι απο εσάς γνώριζε πως αυτά μαθαίνουν στα παιδιά τους με βιβλία του τουρκικού κράτους οι "φίλοι" μας οι τούρκοι??Μπορεί και κανείς.Ε τώρα το μάθατε κι αυτό!!Μάθαμε ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν τουρκικά τοπονύμια,ότι μητρική γλώσσα Ελλήνων μουσουλμάνων στο θρήσκευμα είναι η τουρκική και άλλα παρόμοια που επαναλαμβάνουν καθημερινά οι τούρκοι.Οι καλύτεροι προπαγανδιστές μετά τους αμερικανούς!Ισώς τελικά οι καλύτεροι σύμμαχοι τους να εδρεύουν στην οδό Μητροπόλεως.
Αυτό που δεν μάθαμε ακόμη είναι αν μετά απ'όλα αυτα οι Έλληνες μαθητές θα παίρνουν αναμνηστικό δίπλωμα ως γιουσουφάκια,γενίτσαροι ή ραγιάδες.Αυτή η πράξη υποτέλειας και υποδούλωσης δεν έχει προηγούμενο.Ακόμα και η πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Π.Χηνοφώτη στην Aγκυρα και κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του του μεγαλύτερου σφαγέα των Ελλήνων(κεμάλ ατατούρκ) υποβαθμίζετε σημαντικά.Ακομά και το μπάλο που χόρεψε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με τον τούρκο ομόλογο της Αττίλα Κότς έρχοντια σε δεύτερη και τρίτη μοίρα μπροστά στο έγκλημα που διέπραξε το υπούργειο παιδείας και μάλιστα καταμεσής του καλοκαιριού εκεί που ο λαός έχει αλλού το νού του!Ύπουλα,βρόμικα και αθόρυβα, μεθόδους που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες.
Τι άλλο να πώ.Αισθάνομαι αηδιασμένος και ταυτόχρονα εκνευρισμένος απο όλα αυτά που συμβαίνουν.Δώσε δώσε δώσε συνεχώς στους τούρκους,κάποια στιγμή δικαιολογημένα θα ζητουν δυτική θράκη,μισο αιγαίο,βραχονησίδες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.Μπορεί να θελήσουν και ν'αποφασίσουν κάποια στιγμή ότι η Ακρόπολη τους ανήκει!!!Μπορεί και ο Λευκός Πύργος!!!!Θα είναι πρόθυμοι να τους τα δώσουν και αυτά οι ραγιάδες που μας κυβερνάνε.
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..

Άβαταρ μέλους
fluke
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 433
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 21:12

Δημοσίευση από fluke » 03 Σεπ 2006 17:11

Καλώς τον space από τα μπάνια μας ήρθες φορτσάτος???
Spacelord έγραψε:να υποχρεώνει τα παιδιά της Α,Β,Γ γυμνασιού στην εκμάθηση...........Οι "φωστήρες" της οδού Μητροπόλεως έκριναν ότι η σπουδή της ελληνικής γλώσσας απο τα γυμνασιόπαιδα είναι σε τόσο υψηλό σημείο ώστε πρέπει η δίψα για μάθηση να σβήσει με την εκμάθηση της τουρκικής!!!!!!
Ποιος είπε για υποχρεωτική εκμάθηση?? αν διαβάσεις τα posts θα δεις ότι μιλάμε για προαιρετική εκμάθηση 2ης γλώσσας κατ'επιλογήν.
Αυτό ίσα ίσα δίνει κίνητρο στις τουρκόφωνες οικογένειες να βάλουν τα παιδιά τους στο ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης, δίοντας τους περισσότερες ευκαιρίες για τη σταδιοδρομία τους εντάσσοντάς τους στο σύστημα και όχι απομονώνοντάς τους σε μειονοτικά σχολία ελεγχόμενα από το προξενείο.
Κοίτα την ουσία. Μέχρι τώρα η πολιτική της απομόνωσης οδήγησε σε αντίθετα αποτελέσματα.
Through these city nightmares you'd walk with me And we'd talk of it with idealistic assurance That like these urban nightmares We'd blacken each other skies

Άβαταρ μέλους
Spacelord
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 525
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 23:51

Δημοσίευση από Spacelord » 03 Σεπ 2006 18:17

Γεία σου και πάλι αγαπητέ fluke.Για μένα αυτό αποτελεί μέγιστη προσβολή προς το έθνος μας και το θεωρώ απαράδεκτο.Παρ'ολα τα επιχειρήματα που σκαρφιστήκαν οι αρμόδιοι-αναρμόδιοι δεν με πείθουν.Έχω πάψει να τους εμπηστεύωμαι και πλέον αδυνατώ να πιστέψω πως δεν υπάρχει έστω ίχνος δόλου σε αυτή την απόφαση.Μας λένε πώς θα είναι προαιρετική.Τουλάχιστον για τώρα.Μετά ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν για πασάρουν την εκμάθηση της τουρκικής σε όλα τα γυμνάσεια της χώρας.Μας λένε πώς θα διδάσκονται στις τουρκόφωνες περιοχές στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.Απ'οτι ξέρω όμως και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος,τα τουρκικά μαθένονται εκεί ούτως ή άλλως εδω και χρόνια.Πράγμα που κατάφερε να εφαρμόσει το πανπόνηρο τουρκικό προξενείο και φυσικά πάντα με την άδεια του υπουργείου παιδείας.Ανεπίσημη άδεια φυσικά.Δεν μπορώ να το χονέψω φίλε μου fluke με τίποτα.Το υπουργείο παιδείας έχει βαλθεί να μας τρελάνει.Πρώτα η αφαίρεση του θρησκεύματος απο τις ταυτότητες,μετά η υπονόμευση της επανάστασης του 21' και των ηρώων μας στα βιβλία της στ' δημοτικού,μετά η θεωρείαπερί ινδοευρωπαίων "μεταναστών" Ελλήνων που διδάσκονται στο δημοτικό και τώρα η εκμάθηση έστω και προαιρετική της τουρκικής γλώσσας!!Κάτι κούλο συμβαίνει.Δεν το αντιλαμβάνεσε?Θα μπορούσε όλο αυτό να είχε μια κάποια λογική έστω και στα πλαίσια της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας.Αν για παράδειγμα οι εναπωμείναντες Έλληνες στην πόλη θα διδάκονταν στα τουρκικά γυμνάσια την Ελληνική γλώσσα,έστω και προαιρετικά.Τότε θα μπορούσαμε να λέγαμε πως έστω τηρείται η αρχή της αμοιβαιότητας συμφωνα και με τους διεθνείς κανόνες.Μα ούτε και αυτό συμβαίνει!!Μονόπλευρα όλα και πάντα υπέρ της τουρκίας.Τι άλλο πρέπει να δώσουμε και πόσο ακόμα πρέπει να σκείψουμε το κεφάλι στον τούρκο?Αυτά προς το παρόν.Χαρηκά που τα ξανά είπαμε.
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..

Άβαταρ μέλους
fluke
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 433
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 21:12

Δημοσίευση από fluke » 04 Σεπ 2006 11:08

Κοίτα ξέρεις πολύ καλά τις απόψεις περί πολιτείας και κράτους, κλπ. αλλά από κει και πέρα υπάρχουν και θετικά σημεία σε κάποιες πολιτικές (κατά τη γνώμη μου).
Η αρχή της αμοιβαιότητας δεν ίσχυσε ποτέ με τη γείτονα καθώς είναι χώρα η οποία δεν υπάγεται και αψηφεί όλες τις διεθνείς συμφωνίες και οργανισμούς
Με τη δικιά σου λογική θα έπρεπε όλοι οι τουρκόφωνοι να ήταν φυλακή για προδοσία εφόσον μιλάνε και διδάσκονται τουρκικά και διάφορα τέτοια που δεν χωρούν στη λογική μιας χώρας που βρίσκεται στην ΕΕ.
Δεν μπορούμε να παραδειγματιζόμαστε από τις τριτοκοσμικές πολιτικές της Τουρκίας.. για όνομα.
Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα.
1. Ποια είναι η κατάσταση ώς σήμερα, ξέρει κανείς?? Υπάρχουν σχολεία καθαρά μειονοτικά όπου διδάσκεται η τουρκική και αν ναι σε τι έλεγχο υπάγονται από το υπουργείο??
2. Η πολιτική της απομόνωσης της μειονότητας που ακολουθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε τι βοήθησε?
3. Η πολιτική της απομόνωσης έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν και σε άλλα κράτη για διαφορετικούς λόγους με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν σε χώρες όπως η Μ. Βρετανία και η Γαλλία τεράστιοι πυρήνες ισλαμιστών οι οποίοι επειδή ακριβώς δρουν σε χώρες με ελευθερία έκφρασης είναι σχεδόν ανεξέλεγκτοι και δεν εντάσσονται με τίποτα στην συνείδηση της υπηκοότητάς τους. Τώρα βέβαια με αφορμή την τρομοκρατία προσπαθούν να τους βάλουν σε ένα καλούπι πράγμα πολύ δύσκολο καθώς μιλάμε για 3ες, 4ες και ίσως 5ες γενιές.
Βέβαια αυτές οι χώρες δεν διαθέτουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα που διαθέτει η ελληνική κοινωνία λόγω της πολιτιστικής δύναμης και κουλτούρας και που είναι η δυνατότητα απορρόφησης άλλων εθνοτήτων και ενσωμάτωσης τους στο ελληνικό σύστημα.
Αυτό μπορεί να το δει κανείς πρακτικά στην γενιά των μεταναστών που έχει γεννηθεί στην ελλάδα ή έχει έρθει σε μικρή ηλικία και ακολουθόντας τον εληνικό τρόπο σκέψης και εκπαίδευσης δεν διαφοροποιούνται πλέον από τους έλληνες.
Αυτό λοιπόν το πλεονέκτημα γίνετια πράξη σε όλη την επκράτεια εκτός της Θράκης, ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί και κατόπιν προγράμματος και εκεί.
Τώρα να υποχρεώσουν τους Έλληνες να μαθαίνουν τουρκικά είναι τουλάχιστον αστείο...... :roll:
Through these city nightmares you'd walk with me And we'd talk of it with idealistic assurance That like these urban nightmares We'd blacken each other skies

Άβαταρ μέλους
Spacelord
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 525
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 23:51

Δημοσίευση από Spacelord » 04 Σεπ 2006 14:06

fluke έγραψε
Η αρχή της αμοιβαιότητας δεν ίσχυσε ποτέ με τη γείτονα καθώς είναι χώρα η οποία δεν υπάγεται και αψηφεί όλες τις διεθνείς συμφωνίες και οργανισμούς
Ακριβώς.Κατα τα άλλα ελληνοτουρκική φιλία και τρίχες κατσαρές.Και οι υποτελείς πολιτικοί της κουμπαριάς και του ζειμπέκικου σχίζωνται για να βάλουν τους ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ του Ελληνισμού στην Ε.Ε.!


fluke έγραψε
Με τη δικιά σου λογική θα έπρεπε όλοι οι τουρκόφωνοι να ήταν φυλακή για προδοσία εφόσον μιλάνε και διδάσκονται τουρκικά και διάφορα τέτοια που δεν χωρούν στη λογική μιας χώρας που βρίσκεται στην ΕΕ.
Μάλλον λάθος κατάλαβες.Δεν είναι δική μου λογική αυτή.Εγώ είμαι υπέρ του δικαιόματος του αυτοπροσδιορισμού.Αν θέλει κάποιος και νιώθει τούρκους καλώς και το κάνει ο άνθρωπος.Δεν θα του πάρουμε το κεφάλι.aλλοι και αλλού θα έκοβαν κεφάλια σε περίπτωση που κάποιος θα αυτοπροσδιοριζόταν ως Έλλην.Ελεύθερο το έμψυχον όπως είπε και Ιησούς

Το θέμα θα έχουμε να το συζητάμε και να το αναλύουμε και όλο τον χειμώνα.Ας δούμε πρώτα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς πως θα πάει το πράγμα και βλέπουμε.Πάντως να δόσω τα συγχαρητήρια μου στην Α1 και στον εκδότη της Θ.Μυλωνόπουλο που πρώτος έβγαλε την είδηση μέσω της εκπομπής του στο Τηλεάστυ.Τα άλλα "μεγάλα" ελεγχόμενα κανάλια δεν βγάλαν άχνα.Αναμενόμενο.Κουκούλομα έπεσε.Κουκούλομα κανονικό.Αλλά τα έχουμε πεί και πιστεύω όλοι γνωρίζουν τους τρόπους χειραγώγησης και κατεύθυνσης της κοινής γνώμης πλέον.
Αυτά...
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..

Άβαταρ μέλους
necrosauron
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: 27 Δεκ 2005 17:45

Δημοσίευση από necrosauron » 05 Σεπ 2006 10:11

fluke έγραψε: 1. Ποια είναι η κατάσταση ώς σήμερα, ξέρει κανείς?? Υπάρχουν σχολεία καθαρά μειονοτικά όπου διδάσκεται η τουρκική και αν ναι σε τι έλεγχο υπάγονται από το υπουργείο??
2. Η πολιτική της απομόνωσης της μειονότητας που ακολουθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε τι βοήθησε?
Ας απαντήσει ένας Ξανθιώτης ... Στο πρώτο ερώτημα , υπάρχουν στο νομό Ξάνθης αρκετά μειονοτικά , στα οποία εκτος απο την ελληνική διδάσκεται και η τουρκική , κατι παράνομο μιας και είχε προβλεφθεί να διδάσκεται η πομακική , που είναι και η μητρική γλώσσα της μειονότητας και δεν έχει καμμία σχέση με την τουρκική . Θεωρητικά αυτά τα σχολεία υπάγονται σε έλεγχο απο το υποθργείο , στην πραγματικότητα όμως ελέγχονται απο το τουρκικό προξενείο .
Στο δεύτερο , αυτή η πολιτική δεν βοήθησε σε τπτ απολύτως . Η πλειοψηφία των Πομάκων πλέον δεν εμπιστεύεται και τόσο τους Έλληνες , ενώ την κατάσταση εκμεταλλεύεται το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής με αποτέλεσμα να έχει κάνει τους Πομάκους να θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους και μάλιστα κάποιοι θεωρούν πλέον τη λέξη Πομάκος βρισιά !!!!!
"Τhe World Is Full of Kings and Queens Who Blind Your Eyes Then Steal Your Dreams" Black Sabbath - Heaven and Hell - Heaven and Hell

Kostas
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 532
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 20:52

Δημοσίευση από Kostas » 05 Σεπ 2006 11:04

necrosauron έγραψε:....με αποτέλεσμα να έχει κάνει τους Πομάκους να θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους και μάλιστα κάποιοι θεωρούν πλέον τη λέξη Πομάκος βρισιά !!!!!
Καλά πως άλλαξαν τα πράγματα σε 15 χρόνια.
Τότε θυμάμαι αν έλεγες Πομάκο, Τούρκο, θα σου έτρωγε το λαρύγγι.
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.

Άβαταρ μέλους
fluke
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 433
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005 21:12

Δημοσίευση από fluke » 05 Σεπ 2006 11:05

necrosauron έγραψε:Στο πρώτο ερώτημα , υπάρχουν στο νομό Ξάνθης αρκετά μειονοτικά , στα οποία εκτος απο την ελληνική διδάσκεται και η τουρκική , κατι παράνομο μιας και είχε προβλεφθεί να διδάσκεται η πομακική , που είναι και η μητρική γλώσσα της μειονότητας και δεν έχει καμμία σχέση με την τουρκική . Θεωρητικά αυτά τα σχολεία υπάγονται σε έλεγχο απο το υποθργείο , στην πραγματικότητα όμως ελέγχονται απο το τουρκικό προξενείο .
Στο δεύτερο , αυτή η πολιτική δεν βοήθησε σε τπτ απολύτως . Η πλειοψηφία των Πομάκων πλέον δεν εμπιστεύεται και τόσο τους Έλληνες , ενώ την κατάσταση εκμεταλλεύεται το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής με αποτέλεσμα να έχει κάνει τους Πομάκους να θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους και μάλιστα κάποιοι θεωρούν πλέον τη λέξη Πομάκος βρισιά !!!!!
Αυτή ήταν περίπου η ιδέα που είχα κ εγώ
Η πολιτική μας οδήγησε την τουρκία να εμεταλλεύεται έλληνες πολίτες και να τους χορηγεί τουρκική συνείδηση εντός των συνόρων μας. Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα η νέα γενιά να αποκτήσει ελληνική? Κίνητρο χρειάζονται όχι πόλεμο και απομόνωση.
Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η Κύπρος με ολόκληρο το βόρειο τμήμα. προσφέρει στους τουρκοκύπριους οικονομικά κίνητρα για να τους εντάξει κοινωνικο-οικονομικά στο δικό της σύστημα και να τους απεξαρτήσει σιγά σιγά από την Τουρκία
Through these city nightmares you'd walk with me And we'd talk of it with idealistic assurance That like these urban nightmares We'd blacken each other skies

Άβαταρ μέλους
Spacelord
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 525
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 23:51

Δημοσίευση από Spacelord » 06 Σεπ 2006 22:48

Το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων ανακοίνωσε όπως σωστά μας πληροφορεί και ο Astral πως η εκμάθηση της τουρκικής θα εισαχθεί σε πέντε γυμνάσια στους Νομούς Ποδόπης και Ξάνθης!Ναι αλλά πότε την έκανε αυτή την δήλωση?Κατ'όπιν εοτρής.Για κοιτάξτε την εφημερίδα της κυβερνήσεως με αρ.φύλλου 867 και ημερομηνία 10 Ιουλίου 2006.Δεν αναφέρει πουθενά αυτήν την διευκρύνση.Παράβλεψη λέτε?Το ξεχάσανε να το αναφέρουνε λέτε?Δεν νομίζω.Αφού μαθεύτηκε το γεγονός και υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις τότε το υπουργείο αναγκάστηκε να ανακοινώσει τα όσα ανακοίνωσε για να κατευνάσει το μένος εναντίον του.Γιατι το καλόπαιδο ο υφυπουργός κ.Καλός δεν ανέφερε τις διευκρηνήσεις αρχικά αλλά δόθηκαν εκ των νηστέρων?Δικαιούμαι να είμαι καχύποπτος διότι αυτοί οι ψωφοδαιείς ραγιάδες του συστήματος πασόκ-νδ μου έχουν δώσει τις αφορμές.Μακάρι να μην είναι τα πράγματα έτσι όπως τα υποψιάζομαι.Μακάρι να διαψευσθώ.Ωστόσο το υπουργείο παιδείας τώρα τελευταία μάλλον είναι σε φόρμα.Ξανα κτύπησε με την κατάργηση της εξομολόγησης των μαθητών στα σχολεία στα πλαίσια του αντιχριστιανισμού της παιδείας.Τι άλλο θα δούμε....
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..

admin
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 291
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 03:46

Δημοσίευση από admin » 07 Σεπ 2006 19:31

Για τα περί εξομολόγησης στα σχολεία δείτε το: viewtopic.php?t=580

Απάντηση