Δημοσίευση
από diinekis » 05 Ιούλ 2006 14:16
Αγαπητέ Spacelord
Τον Καρατζαφέρη τον ακούω τακτικά και πολλές από τις απόψεις του με βρίσκουν σύμφωνο. Όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε ορισμένα πράγματα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συνεργάτες του.
Κατ' αρχάς να τονίσω πως σε όσες εκλογές έχω ψηφίσει, ψήφισα λευκό, γιατί απλούστατα δεν με ενδιαφέρει το να γίνω δημόσιος υπάλληλος, ούτε το να γίνω πλούσιος(παρότι έχω οικονομική άνεση). Με ενδιαφέρει μόνο να ζω ελεύθερος και αυτό κανένα κόμμα δεν το εκφράζει, ούτε βέβαια και το ΛΑΟΣ (δεν με έχει πείσει γι'αυτό). Δεν φοβάμαι μήπως ο Καρατζφέρης φέρει την Χούντα, όποιος το πειστεύει αυτό είναι για φάπες. Να λοιπόν γιατί δεν έχω πειστεί να τον ψηφίσω.
1) Λάθος 1ο, να λέει πως θα δώσει χρήματα για τον λαό. Πρέπει να πείσει το λαό να τα φέρνει βόλτα με λίγα και να μην ζητεί πλούτο και ανέσεις, αλλά ψυχική υγεία και ευτυχία. Δεν μπορούμε να ζητάμε αυτή την στιγμή ανέσεις και πολυτέλειες, η οικονομία μας πάει κατά διαόλου! Όσο για τους γέροντες έχουν ζήσει και χειρότερα, απλά τους έχουν φλωμώσει στις υποσχέσεις γι'αυτό γκρινίαζουν συνέχεια. Δεν χρειάζεται να έχουμε κινητά super, ούτε αυτοκίνητα super, ούτε home cinema και tv plasma, ούτε air condition για να μην ζεστενόμαστε. Κοίτα γύρω σου και δες, πως όσοι γκρινίαζουν πως δεν τους φτάνουν τα λεφτά σίγουρα έχουν όλα αυτά τα αγαθά(και δανείζονται για να τα αποκτήσουν). Λάθος του ΛΑΟΣ να τάζει ενώ ξέρει πως αυτά δεν γίνονται. Η οικονομία μας οδεύει προς κατάρευση και δεν μας πέρνει να τάζουμε έστω και αν είμαστε απλά υποψήφιοι χωρίς προοπτική διακυβέρνησης. Πρέπει να μας πουν την αλήθεια επιτέλους και όχι να μας παραμυθιάζουν με παροχές.
2) Μέλη του κόμματος χρησιμοποιούν ως γνωστό την ιστορία για να μας δείξουν τον δρόμο για το σήμερα, αλλά η ιστορία που παρουσιάζουν, είναι αυτή που βολεύει αυτούς. Π.χ. μας έχουν πρείξει με τον Ισοκράτη και για τις απόψεις του γύρω από τους ξένους και βαρβάρους, αλλά δεν μας λένε ποτέ, πως ο άνδρας αυτός ήταν ο μόνος Έλλην πολιτικός της αρχαιότητας, που υποστήριζε πως οι Μακεδόνες δεν ήσαν Έλληνες αλλλά βάρβαροι που χρησιμοποιούσαν την Ελληνική γλώσσα! Γιατί λοιπόν χρησιμοποιούν τις απόψεις ενός μώρου ανδρός με επικύνδυνες απόψεις? Θα το πάρουν χαμπάρι τίποτε Σκοπιανοί και μαύρο φίδι που μας έφαγε! Αυτό είναι σημάδι πως λένε και ψέμματα εκτός των άλλων και χρησιμοποιούν τα γεγονότα όπως τους βολεύει.
3) Λάθος 2ο, θεωρώ χαζό στα εθνικά θέμματα, να βλέπουμε το τώρα και όχι το μετά από 50 χρόνια καθεστώς, όπως επίσης θεωρώ χαζό να αναπτύσουμε συνεργασίες που απ οβλέπουν στο πρόσκερο κέρδος. Π.χ. κάντε συμφωνία με τους Τούρκους για την Κύπρο, έστω και αν αυτή μας χαλάει τώρα...ποιός αμφιβάλλει πως οι Ελληνοκύπριοι δεν θα έχουν το πάνω χέρι σε μια ενωμένη Κύπρο? ¶λλωστε το πιο πιθανό είναι οι Τουρκοκύπριοι να
Ελληνοποιηθούν, όπως παλιότερα είχαν Ελληνοποιηθεί οι Τούρκοι της Σμύρνης και της Πόλης και προσπαθούσαν μαζί για μια καλύτερη ζωή. Σε 50 χρόνια είναι σίγουρο θα έχουν ξεχάσει πως ήταν Τούρκοι. Θεωρώ γενικότερα χαζό, το να αμφιβάλλουμε για την Ελληνική ανωτερότητα, την οποία από την μια εκθειάζει το ΛΑΟΣ και από την άλλη οι απόψεις του δείχνουν πως αμφιβάλλουν γι' αυτό. Η επιθετικότητα που βγάζουν προς τους ξένους, δείχνει φόβο και αυτό δεν ταιριάζει με την Ελλάς. Επίσης θεωρώ λάθος την λατρεία προς Ρωσσία μεριά, πρέπει να μάθουμε να τα καταφέρνουμε μόνοι μας και να μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Μην ξεχνάτε πως μας χρησιμοποίησαν πολλοί λόγο της μανίας μας να περιμένουμε βοήθεια από ξένους.
4) Ο κύριος Καρατζαφέρης το 1998 ανακάλυψε πως στην ΝΔ όλα έχουν ξεπουληθεί? Δηλαδή τόσα χρόνια πριν λειτουργούσαν με βάση το καλό του Ελληνικού λαού και μετά μώλις τον έδιωξαν θυμήθηκε πως έχουν ξεπουληθεί? Γιατί τότε το 1993 δεν πήγε με τον Σαμαρά? Και εντάξει πες πως ανακάλυψε το λάθος του το 1998, τότε γιατί μετά συζητούσε την επιστροφή του και όταν δεν του έκατσε έφτιαξε το ΛΑΟΣ? Μήπως πίστευε πως ο Καραμανλής θα μπορούσε να αλλάξει τα μυαλά του κόμματος? Ας γελάσω καλύτερα!
5) Δεν ακούω συγκεκριμένες προτάσεις για δημόσια έργα και αυτό με ανυσηχεί. Ας καταθέσει προτάσεις και να μην αερολογεί, όπως κάνουν και οι άλλοι.
6) Ολοκληρωμένη πρόταση για την δημόσια διοίκηση δεν έχει καταθέσει όπως και όλοι οι άλλοι βέβαια, απλά κάνουν ξεκάρφωτες προτάσεις χωρίς βάση. Αυτό στα μάτια μου τον κάνει ίδιο με τους άλλους.
7) Ολοκληρωμένη πρόταση γενικότερα για τα πάντα δεν έχω ακούσει, παρά επιμέρους προτάσεις, μη ολοκληρωμένες που είναι και επικύνδυνες(όπως τα ίδια ισχύουν για όλους, που παρότι μας μιλούν για ολοκληρωμένες προτάσεις, δεν μας τις έχουν καταθέσει ποτέ, εκτός και αν είναι ολοκληρωμένες προτάσεις αυτά τα βιαστικά σχέδια που φτιάχνουν προεκλογικά και δεν το έχω καταλάβει τόσο καιρό)
8) Δεν θέλω να ακούω για αύξηση στους στρατιωτικούς και αστυνομικούς.....πρέπει να καταλάβουν πως αυτό που κάνουν είναι λειτούργημα και πως το λειτούργημα δεν πρέπει να πληρώνεται. Το ΛΑΟΣ θέλει να τους αυξήσουμε τους μισθούς πράγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνο.
9) Μας μιλάει πάλι με γενικόλογα (όπως και οι υπόλοιποι) για λεφτά που πρέπει να δωθούν στην έρευνα και τις τεχνολογίες, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα, ούτε πια λεφτά(που θα τα βρει?στα άδεια ταμεία?), ούτε πια έρευνα και ποιές τεχνολογίες εννοεί.
10) Γενικότερα από ότι δείχνει προς τα έξω, ούτε κάτι καινούργιο θα φέρει, ούτε κάτι σημαντικό θέλει να αλλάξει. Απλά θέλει καλύτερη διαχείρηση των πραγμάτων. ΕΓΩ ΌΜΩΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΖΩΗ!
Αυτά από εμένα αγαπητοί κύριοι, να ξέρετε πως χρειαζόμαστε όχι μόνο καινούργια κόμματα, αλλά καινούργιο κράτος.....το να διατηρούμε αυτό στη ζωή θα μας οδηγήσει σε θάνατο...