Δεν ξέρω άν το έβαλα στο σωστό topic αλλά διαβάστε αυτό http://www.myworld.gr/browse/17738.
Τέρμα ποιά τα G.M.P. (γεννετικά τροποποιημένα προϊόντα), το μέλλον ανήκει στον G.M.H. (γεννετικά τροποποιημένο άνθρωπο)
Ο Στίβεν Χόκινς προτείνει την επέμβαση στο ανθρώπινο DNA
-
- Έμπειρος Συζητητής
- Δημοσιεύσεις: 687
- Εγγραφή: 13 Μαρ 2005 16:17
Ο Στίβεν Χόκινς προτείνει την επέμβαση στο ανθρώπινο DNA
Tasos Zakynthos
-
- Έμπειρος Συζητητής
- Δημοσιεύσεις: 636
- Εγγραφή: 09 Αύγ 2005 02:39
Αυτά που λέει το άρθρο τα ακούμε χρόνια και ζαμάνια και ευτυχώς δεν είδαμε ακόμα τίποτα σε στυλ ρόμποκοπ ανάμεσά μας. Όμως υπάρχουν οι γενετικές παρεμβάσεις σε έμβρυα οι οποίες είναι πολύ επικίνδυνες (designer babies κτλ).
Η έλλειψη γνώσης είναι συχνά βλαβερή. Η κακή χρήση της γνώσης είναι βλαβερή πάντα.
-
- Έμπειρος Συζητητής
- Δημοσιεύσεις: 636
- Εγγραφή: 09 Αύγ 2005 02:39
Δυστυχώς τέτοιες επεμβάσεις έχουν αρχίσει, και ήδη βλέπουμε διάφορα προεόρτια. Τώρα αν θα γίνουμε Gataca δεν ξέρω, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε. Δες:siva έγραψε:Αυτό που λες MARD! θυμίζει λίγο Gataca.
Θυμίζει Uma Therman… Αχχ…8)
http://www.unborn.gr/unborn1/unborn/ind ... 27,0,0,1,0
Η έλλειψη γνώσης είναι συχνά βλαβερή. Η κακή χρήση της γνώσης είναι βλαβερή πάντα.
- siva
- Πλήρες Μέλος
- Δημοσιεύσεις: 263
- Εγγραφή: 17 Απρ 2004 23:26
Πολλές φορές αναρωτιέμαι που το πάει τελικά η γενετική επιστήμη. Υπάρχουν τρομερές δυνατότητες και προοπτικές για θεραπείες ανίατων αρρωστιών και πρέπει να επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες αλλά με τέτοια δημοσιεύματα, όπως αυτό που παραθέτεις αγαπητή MARD!, νομίζω ότι έχουμε υπερπηδήσει πλέον κάθε ηθικό φραγμό.