ΜΑΓΕΙΑ
- WOULF
- Νέο Μέλος
Για το ματεννσαρκωση του ας μη το σχολιασω... γιατι τι εγινε? τελειωσαν οι ψυχες και κανουμε ανακύκλωση??? Κατα τα αλλα ηταν μια καλή ανάλυση με καπως υλιστικά δεδομένα υπάρχουν κι αλλων ειδων λιγωτερα υλιστικές...Εχετε ακούσει π.χ. μαγεία για να μην υπάρχει πείνα στον κόσμο, η να νικηθή ο Θάνατος κι η δυστυχία της ανθρωπότητος???? Τι καλή και κακή λοιπον μιλάμε? Μόνο κακή υπαρχει λοιπόν.Εκτος κι αν πάμε στο δόγμα οτι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" οπότε ο Μπους ειναι ενας αγγελος αφου θελει να εκδημοκρατήση το ΙΡΑΚ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΙΦΙΣΜΟΥ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ.
"ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΙΓΗΣ ΚΡΕΙΤΤΟΝ Η ΣΙΓΗΝ ΕΧΕ..."
- Rico
- Πλήρες Μέλος
ok παιδια ηρεμιστε λιγο. δεν διαφωνω οτι η μαγεια ειναι κατι ευκολο να την προσδιορισεις αλλα αντιθετα ειναι πολυ δυσκολο να την προσδιορισουμε πολυπλευρα. ετσι θα πω οτι ας αφησουμε την μαγεια εφοσον οσες φορες εχει αναφερθει δημοσια μονο για κακο υπηρξε. οποτε τη να την κανεισ την μαγεια για κακο σκοπο??
αλωστε ο ορος μαγεια ανθισε κατα τον μεσαιωνα οπου η περιφημη Ιερα εξεταση τα βαπτιζε ολα τα αντιθετα σε αυτην μαγεια και σατανα.μη ξεχναμε πως ο σατανας τον καθολικων κατα τον μεσαιωνα ηταν η θεοτητα αυτη που λατρευονταν απο τουσ παγανιστες.
αλωστε ο ορος μαγεια ανθισε κατα τον μεσαιωνα οπου η περιφημη Ιερα εξεταση τα βαπτιζε ολα τα αντιθετα σε αυτην μαγεια και σατανα.μη ξεχναμε πως ο σατανας τον καθολικων κατα τον μεσαιωνα ηταν η θεοτητα αυτη που λατρευονταν απο τουσ παγανιστες.
-
- Νέο Μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ. 

Για να κάνω την φυλακή μου ομρφότερη έγραψα στους τοίχους το όνομα σου όλοι με ρώτησαν που βρήκα την μπογιά κανείς δεν πρόσεξε τις φλέβες μου
- Rico
- Πλήρες Μέλος
- Figolfin
- Νέο Μέλος
Εγω παιδια πιστευω στη μαγεια αλλα οχι οπως εχει επικρατησει σημερα!Πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος κρυβει μαγεια μεσα του αλλα δεν ξερει πως να την χρησιμοποιησει!Ποσες φορες σκεφτομαστε κατι εντονα και υστερα απο λιγο γινετε?Εμενα παντως μου εχει τυχει πολλες φορες!Αυτο πιστευω δεν ειναι τυχαιο και με λιγη εξασκηση θα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε!Αμα δεν σας πυθει το παραδειγμα μπορω να σας θυμισω οτι οι αλχιμιστες ειναι πραγματικα προσωπα και καταφερνουν με την δυναμη που κρυβουν μεσα τους να μετατρεψουν το μολυβι σε χρυσαφι!Και αυτοι γενηθηκαν σαν εμας αλλα με την συγκεντροση εφτασαν εκει που η επιστημη συκωνει τα χερια ψηλα!
Υ.Γ Πιστευω να αξiζει αυτη η μαριαννα για να την αναφερεται στο site
Υ.Γ Πιστευω να αξiζει αυτη η μαριαννα για να την αναφερεται στο site

Elen Sila Lumenn Omontielvo.
-
- Ιδρυτικό Μέλος
Οι αλχημιστές ΔΕΝ κατάφεραν ποτέ να μεταστοιχειώσουν κάτι σε χρυσάφι, δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο. Ωστόσο μέσα από τις εμπειρικές τους αναζητήσεις έθεσαν τα θεμέλια για τους αναγεννησιακούς επιστήμονες που θα ακολουθούσαν.
Do not meddle in the affairs of Wizards, for they are subtle and quick to anger
- Figolfin
- Νέο Μέλος
- Rico
- Πλήρες Μέλος
Βασικα πιστευω πως αυτο που λες εσυ μαγεια εγω θα το ελεγα διαλογισμο και τηλεπαθεια φιλε Figolfin.Μαγεια ειναι κατι διαφορετικο που δεν αξιζει να ξανα αναφερθω εφοσον πολυ σωστα εχουν γραψει παραπανω.Οποτε θα σου απαντησω για αυτο που ανεφερες σχετικα με τον επιρεασμο των σκεψεων.Ο καθηγητης Αθανασιος Οικονομυ αναφερει πως καθε εγκεφαλος 'εκπεμπεί' κυματα.Ατυα επιρρεαζουν τους αλλους εγκεφαλους-δεκτες.Στον μεσο ανθρωπο αυτα τα κυματα ειναι χαμηλης συχνοτητας.Οταν με το διαλογισμο καταφερεις να αυξησεις αυτα τα κυματα τοτε μαλλον θα μπορεσεις να επιρρεασεις τους αλλους.
- Figolfin
- Νέο Μέλος