Το Τρίγωνο των Βερμούδων

Αναζητώντας απαντήσεις
Απάντηση

Ποιά θεωρία για το Τρίγωνο των Βερμούδων σας πείθει περισσότερο;

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτε το μυστήριο και οι εξαφανίσεις οφείλονται στο συνδυασμό ιδιαίτερων μετεωρολογικών χαρακτηριστικών και αυξημένης κυκλοφορίας στην περιοχή
1251
42%
Οι θύλακες μεθανίου και οι φυσαλλίδες τους, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο φυσικό φαινόμενο αποτελούν την κύρια αιτία των εξαφανίσεων
370
12%
Στην περιοχή δρουν μυστήριες δυνάμεις που σχετίζονται με ανεξήγητα φαινόμενα (μαύρες τρύπες, ρωγμές χωροχρόνου, ή κάτι άλλο)
654
22%
Οι εξαφανίσεις είναι αποτέλεσμα μυστικών πειραμάτων των ΗΠΑ
327
11%
Το μυστήριο του Τριγώνου σχετίζεται με την χαμένη Ατλαντίδα καί/ή τα UFO
368
12%
 
Σύνολο ψήφων: 2970

e-telescope.gr
Άτυπος Χρήστης
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 03:46

Το Τρίγωνο των Βερμούδων

Δημοσίευση από e-telescope.gr » 15 Φεβ 2004 03:00

Το Τρίγωνο των Βερμούδων

Το κομμάτι του Ατλαντικού ωκεανού που έγινε γνωστό με αυτό το όνομα αποτελεί το επίκεντρο ενός από τα μεγάλα μυστήρια που γεννήθηκαν και διαδόθηκαν στο πλατύ κοινό τον 20ο αιώνα. Συνδυάζει, με τρόπο σχεδόν ιδανικό, παλιές αλλά και σύγχρονες ναυτικές ιστορίες, το μυστηριώδη αρχαίο πολιτισμό της Ατλαντίδας, το φαινόμενο των UFO, θαλάσσια τέρατα, αλλά και στοιχεία υπερφυσικού. Το Τρίγωνο των Βερμούδων ή Τρίγωνο του Διαβόλου είναι όλες μαζί οι περιπέτειες του Οδυσσέα, χωρίς την Ιθάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο e-telescope.gr

Εικόνα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Εικονικός Χρήστης
Άτυπος Χρήστης
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004 14:35

Το Τρίγωνο των Βερμούδων

Δημοσίευση από Εικονικός Χρήστης » 17 Φεβ 2004 02:31

Το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι χωρίς αμφιβολία η πιο μυστηριώδης περιοχή στη Γη. Οι εξαφανίσεις είναι πολύ περισσότερες από όσες αναφέρονται στο άρθρο και το σημαντικότερο είναι ότι εξακολουθούν να συμβαίνουν μέχρι και σήμερα. Σε ότι αφορά την εξαφάνιση της πτήσης 19 ποιος μας διαβεβαιώνει ότι οι διάλογοι που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους Αμερικανούς είναι οι πραγματικοί και όχι εκείνοι που αναφέρονται σε διάφορα βιβλία για το θέμα. Στην περιοχή των νησιών μέσα στο τρίγωνο έχουν γίνει συνταρακτικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις κάτω από τη θάλασσα. Υπάρχουν κάτι περισσότερο από απλές ενδείξεις ότι εκεί βρισκόταν η Ατλαντίδα. Ξέρουμε ότι είχε πολύ προηγμένο πολιτισμό και άρα ισχυρές πηγές ενέργειας, άρα δεν είναι απίθανο η σχετική θεωρία να είναι σωστή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εικονικό χρήστη δείτε το σχετικό υπόμνημα viewtopic.php?t=8

Άβαταρ μέλους
Εικονικός Χρήστης
Άτυπος Χρήστης
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004 14:35

Δημοσίευση από Εικονικός Χρήστης » 17 Φεβ 2004 02:31

Είχα ταξιδέψει στην περιοχή πριν από αρκετά χρόνια, έχοντας γνώση της φήμης της. Όντως οι ομίχλες που σχηματίζονται είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί πουθενά. Απότομα εμφανίζονται και απότομα καθαρίζουν, λες και βγαίνεις από ένα σύννεφο. Άσχημο καιρό, εκτός από τις ομίχλες, δε συνάντησα, ούτε είχα κανένα άλλο πρόβλημα, όμως είχα συνεχώς την εντύπωση ότι πλέω σε περίεργα νερά, ίσως ήταν και αυθυποβολή εξ’ αιτίας όλων των ιστοριών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εικονικό χρήστη δείτε το σχετικό υπόμνημα viewtopic.php?t=8

Άβαταρ μέλους
Alex
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 539
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 11:35

Δημοσίευση από Alex » 18 Φεβ 2004 13:16

Εξαιρετικό άρθρο, νομίζω ότι κάλυψε τις περισσότερες πτυχές του θέματος. Όσο για τις αμφιβολίες που διατυπώθηκαν σε προηγούμενο σχόλιο για την αυθεντικότητα των διαλόγων ας μου πεί κάποιος για ποιό λόγο να πιστέψουμε τους διάφορους συγγραφείς που έχουν βγάλει κάποια εκατομμύρια από την υπόθεση.

Άβαταρ μέλους
Demon
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 261
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 23:55

Δημοσίευση από Demon » 27 Φεβ 2004 22:41

Το τρίγωνο των Βερμούδων είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο σύγχρονο μυστήριο, αλλά συνδέεται και με την άγνωστη ιστορία των ανθρώπων με την Αρχαία Ατλαντίδα. Οι εξαφανίσεις και τα περίεργα φαινόμενα στην περιοχή αυτή συμβαίνουν από τα πρώτα χρόνια που άρχισαν τα ταξίδια ανάμεσα στην Αμερική και την Ευρώπη. Οι ιστορίες που αναφέρονται είναι πάρα πολλές και έχουν σχέση με πλοία και με αεροπλάνα στα νεώτερα χρόνια. Η εξαφάνιση των 5 πολεμικών αεροπλάνων των Αμερικανών είναι η περίπτωση εκείνη που βοήθησε η ιστορία να αρχίσει να γίνεται περισσότερο γνωστή. Όσο για την Ατλαντίδα νομίζω πώς κάποιος αμερικανός είχε μιλήσει με μεγάλη λεπτομέρεια για τα ερείπια της και τις επριέργες και ισχυρές πηγές ενέργειας που χρησιμοποιούσε και μάλιστα πριν την εξαφάνιση των αεροπλάνων. Μετά άρχισαν όλα να δένουν με τη βοήθεια και των ερευνητών που ασχολήθηκαν με το θέμα, αλλά και με το ότι τα UFO που μάλλον έχουν και αυτά σχέση άρχισαν να γίνονται περισσότερο γνωστά.

Άβαταρ μέλους
Μάχος
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 18 Φεβ 2004 20:15

Δημοσίευση από Μάχος » 28 Φεβ 2004 02:41

Demon το διάβασες το άρθρο :?:

Άβαταρ μέλους
phantom
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: 28 Φεβ 2004 17:32

Δημοσίευση από phantom » 29 Φεβ 2004 19:32

DEMON ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΥΣΗ. Ο ΚΕΥΣΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 1877 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΟΝΤΑ Η ΜΑΚΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ. Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΥΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ: ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. «Η ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ», ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, «ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΙΧΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΖΗΣΑΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ .ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ, Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. .Ο ΚΕΥΣΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ «ΠΥΡΙΝΗ ΠΕΤΡΑ». ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΚΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑ 1933. Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΕΙΤO ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΕΤOΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ OΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚOΝΤΑ OΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΚΑΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΥΡΙΝΗ ΠΕΤΡΑ " . ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ. Η ΠΕΤΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ. Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ .Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ·ΕΝΤΓΚΑΡ ΚΕΥΣΗ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΛΙKΑ ΟΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ Ο ΚΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
Αναζητητής της Αλήθειας

Άβαταρ μέλους
Μάχος
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 18 Φεβ 2004 20:15

Δημοσίευση από Μάχος » 02 Μαρ 2004 15:30

Εντάξει ρε φάντομ κι εμένα η καφετζού της γειτονιάς μου μου είπε ότι η ατλαντίδα ήταν στο Αιγαίο. Ποιόν να πιστέψουμε το δικό σου μέντιουμ ή την καφετζού μου??

Άβαταρ μέλους
phantom
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: 28 Φεβ 2004 17:32

Δημοσίευση από phantom » 04 Μαρ 2004 01:49

ΚΟΙΤΑ ΜΑΧΟ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ
Αναζητητής της Αλήθειας

Άβαταρ μέλους
phantom
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: 28 Φεβ 2004 17:32

Δημοσίευση από phantom » 04 Μαρ 2004 01:53

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1980 ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 19.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 5 ΙΔΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ :?: :?: :?: :?:
Αναζητητής της Αλήθειας

Απάντηση