ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ(ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ) Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ?

Καταθέστε τη γνώμη σας για σημαντικά γεγονότα της διεθνούς σκηνής και τις γνωστές και κρυφές πτυχές της πολιτικής των εθνών
Απάντηση
Kostas
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 532
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 20:52

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ(ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ) Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ?

Δημοσίευση από Kostas » 13 Νοέμ 2004 13:38

Είναι ένα θέμα που έχει αναφερθεί αρκετά συχνά.
Εχει λεχθεί πως πίσω από πολλά δεινά του πλανήτη είναι οι Εβραίοι.
Αν και δεν είμαι εβραίος, θα ήθελα να ξεκινήσει μια κουβέντα, στην οποία θα παρατεθουν αποδείξεις ή και ενδείξεις πως οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ εθύνονται για τα δεινά μας.
Διαχωρίζω τη θέση μου λέγοντας ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όχι απλά Εβραίοι, γιατί υπάρχουν και πολλοί Εβραίοι που είναι αντίθετοι με τον Σιωνισμό, και εντός αλλά και εντός Ισραήλ.
Το βήμα σε όσους μπορούν/θέλουν να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους.
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.

Άβαταρ μέλους
μιχάλης
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 12:28

Δημοσίευση από μιχάλης » 16 Νοέμ 2004 12:41

Το θέμα τέθηκε πολύ σωστά Κώστα και μπράβο γι' αυτό. Δεν μπαίνουν όλοι οι Εβραίοι στο ίδιο καζάνι, παρ' όλο που αδόκιμα έχει επικρατήσει να αποκαλούμε τους εβραίους με χαρακτηρισμούς που κανονικά πρέπει να απευθύνονται στους σιωνιστές.

Θα ήθελα και εγώ να δω να γίνεται η συζήτηση αυτή, αλλά το να αποδείξεις τέτοιου είους ισχυρισμούς είναι μόαλλον δύσκολο.
Πάντως είναι κρυφό μυστικό ότι κινούν τα νήματα. Αυτό σε πρώτη εικόνα μπορεί να φανεί από την πληθώρα "σημαντικών" ανθρώπων που είναι εβραϊκής καταγωγής, από το πόσο οι ΗΠΑ μπλοκάρουν πάντα τις απόφάσεις του συμβουλίου ασφαλείας που είναι αρνητικές για τα συμφέροντα του ισραήλ, από το πόσοι πολιτικοί (όλων των εθνοτήτων) έχει ακουστεί ότι ανήκαν ή ανήκουν στη μασωνία.

Το ερώτημα που μπορεί να τεθεί είναι αν σιωνισμός και μασωνία είναι το ίδιο και το αυτό ή αν απλά συνδέονται..

Άβαταρ μέλους
Astral
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2004 18:29

Δημοσίευση από Astral » 18 Νοέμ 2004 18:00

Τα γεγονότα που γίνονται στο Ισραήλ και τα προκλητηκά περιστατικά που δεν βλέπουμε στην "γενοκτονία" των Παλαιστήνιων, το θράσος που έχουν και η τρομοκρατία που σπείρουν οι ίδιοι στη περιοχή εκεί πρέπει να λέει κάτι
Η ατιμωρησία είναι μια ανοιχτή πληγή στην ανθρώπινη ψυχή.

Kostas
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 532
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 20:52

Δημοσίευση από Kostas » 18 Νοέμ 2004 19:20

Για να δείξω την διαφορά Σιωνισμού και Ιουδαισμού τα παρακάτω.

150 εβραίοι και εβραίες έστειλαν επιστολή στην Γκάρντιαν (δεν προκύπτει αν αυτή τη δημοσίευσε) με την οποία δηλώνουν ότι παραιτούνται από το δικαίωμά τους να αποκτήσουν στέγη και υπηκοότητα στο Ισραήλ, επειδή αντιτίθενται στην κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.
Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται (βλ. σάιτ).

Το κείμενο της επιστολής:

Είμαστε Εβραίοι, γεννημένοι και μεγαλωμένοι έξω από το Ισραήλ, οι οποίοι, βάσει του ισραηλινού νόμου «περί επιστροφής», έχουμε νόμιμο δικαίωμα να κατοικήσουμε στο Ισραήλ και να αποκτήσουμε ισραηλινή υπηκοότητα. Επιθυμούμε να παραιτηθούμε από αυτό το «δικαίωμα» που ποτέ δεν ζητήσαμε, επειδή:

1) Το θεωρούμε ηθικά λανθασμένο να χορηγείται σε μας αυτή η νόμιμη άδεια τη στιγμή που αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι που θα δικαιούνταν περισσότερο μια γνήσια "επιστροφή", έχοντας τρομοκρατηθεί και εξαναγκασθεί να φύγουν, αποκλείονται.

2) Η πολιτική του Ισραήλ έναντι των Παλαιστίνιων είναι βάρβαρη - δεν επιθυμούμε κατά κανένα τρόπο να ταυτιζόμαστε με όσα κάνει το Ισραήλ.

3) Διαφωνούμε με την ιδέα ότι η σιωνιστική επιστροφή στο Ισραήλ μπορεί να αποτελεί "λύση” για τους Εβραίους της διασποράς, τον αντισημιτισμό ή το ρατσισμό. Όσο και αν οι Εβραίοι υπήρξαν ή είναι θύματα ρατσισμού, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καθιστούν οποιονδήποτε άλλο θύμα ακόμα περισσότερου ρατσισμού.

4) Επιθυμούμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με όλους εκείνους που εργάζονται για να έρθει η στιγμή που στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας θα μπορούν να ζουν άνθρωποι χωρίς κανέναν περιορισμό που να βασίζεται σε υποτιθέμενη φυλετική, πολιτιστική ή εθνοτική προέλευση.

Προσμένουμε τη μέρα που όλοι οι λαοί της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε ειρήνη ο ένας με τον άλλον, σε αυτή τη βάση της ισοτιμίας και του αμοιβαίου σεβασμού. Μερικοί από μας ίσως και να επιθυμούσαν ακόμη και να ζήσουν εκεί, αλλά μόνο εάν υπάρξει σεβασμός για τα δικαιώματα των Παλαιστίνιων. Σε όσους θεωρούν το Ισραήλ ένα "ασφαλές λιμάνι" για τους Εβραίους από τον κίνδυνο του αντισημιτισμού, λέμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία ασφάλεια για όποιον αναλαμβάνει το ρόλο της δύναμης κατοχής και του καταπιεστή. Ελπίζουμε ο λαός του Ισραήλ και οι ηγέτες του να το κατανοήσουν αυτό σύντομα.Και τι λένε οι ίδιοι.
΄Ενα από τα πιο δημοφιλή θέματα των “συνωμοσιολόγων” είναι ο Σιωνισμός και οι Εβραίοι. ΄Αραγε τι είναι ο Σιωνισμός; Είναι κάποιο κίνημα που ίδρυσαν κάποιοι μοχθηροί Εβραίοι με στόχο την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας; Ο Σιωνισμός φταίει για τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, την Μασωνία, την Νέα Εποχή, τούς Μάρτυρες του Ιεχωβά καθώς και για όλα τα κακά που βρίσκουν την ανθρωπότητα; Τι πραγματικά είναι ο Σιωνισμός;

Ο Σιωνισμός ήταν ένα Εβραϊκό κίνημα το οποίο είχε ως μοναδικό στόχο του, την δημιουργία και την υποστήριξη ενός Εβραϊκού εθνικού κράτους στην Παλαιστίνη, την αρχαία πατρίδα των Εβραίων. Ο Σιωνισμός γεννήθηκε κατά τα τέλη του 19ου αιώνα στην ανατολική και κεντρική Ευρώπη, ως συνέχεια της παραδοσιακής αγάπης των Εβραίων για την ιστορική περιοχή της Παλαιστίνης, όπου ο ένας από τούς λόφους της Ιερουσαλήμ, είχε την ονομασία Σιών. Οι Εβραίοι της ανατολικής Ευρώπης αντιδρώντας στα πογκρόμ του τσάρου σχημάτισαν την οργάνωση “Λάτρεις της Σιών” για να προωθήσουν την εγκατάσταση Εβραίων αγροτών και τεχνιτών στην Παλαιστίνη.

Πολιτική τροπή δόθηκε στον Σιωνισμό από τον Αυστριακοεβραίο δημοσιογράφο Θεόδωρο Χέρζλ, ο οποίος θεωρούσε την αφομοίωση των Εβραίων σαν την πιο επιθυμητή λύση, αλλά ως αδύνατον να εφαρμοστεί λόγω του αντισημιτισμού που επικρατούσε. ΄Ετσι, υποστήριζε, ότι αφού οι Ιουδαίοι ήταν υποχρεωμένοι από τις εξωτερικές πιέσεις και διωγμούς να αποτελούν ξεχωριστό έθνος, θα μπορούσαν να ζήσουν έναν φυσιολογικό εθνικό βίο, μόνο εάν συγκεντρώνονταν σε ένα ενιαίο έδαφος. Το 1897 ο Χέρζλ συγκάλεσε στην Ελβετία το πρώτο Σιωνιστικό Συνέδριο, το οποίο διακήρυξε ότι “ο Σιωνισμός μάχεται για να δημιουργήσει για τον εβραϊκό λαό μια εθνική εστία στη Παλαιστίνη, διασφαλισμένη από το δημόσιο δίκαιο”. 51 χρόνια μετά απ’ αυτό το Συνέδριο, ο Σιωνισμός πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή την ίδρυση εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Ο Σιωνισμός δεν είχε στόχο την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας! Την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ θέλανε οι άνθρωποι, για να μην υποφέρουν τούς διωγμούς σε βάρος τους από τα “χριστιανικά” έθνη!
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.

Dorian
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 424
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 20:07

Δημοσίευση από Dorian » 18 Νοέμ 2004 21:36

Αγαπητέ Κώστα η σύντομη αλλά περιεκτική αναφορά σου στην ιστορία του Σιωνισμού είναι χρήσιμη και απαραίτητη γιατί συχνά μιλάμε για πράγματα αλλοιώνοντας την αρχική τους σημασία.

Άβαταρ μέλους
μιχάλης
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 12:28

Δημοσίευση από μιχάλης » 19 Νοέμ 2004 09:50

Δύο παρατηρήσεις σε αυτά που παράθεσε ο Κώστας.

-Το ότι 150 εβραίοι έστειλαν αυτήν την επιστολή, δεν λέει τίποτα, παρά μόνον το απολύτως λογικό, ότι κάποιοι από τους εβραίους καταλαβαίνουν το έγκλημα ενάντια στον παλαιστινιακό λαό.

-Για πια αρχαία γη των εβραίων μιλάνε?Η σημερινή παλαιστίνη που είναι κατεχώμενη από το ισραήλ ήταν η γη των φιλισταίων. Οι εβραίοι πήγαν και εγκαταστάθηκαν εκεί όταν τους έδιωξαν οι αιγύπτιοι (Μαναίθωνος,Αιγυπτιακά).

Αυτό δεν αλλάζει τη σημασία του θέματος. Σίγουρα υπάρχουν και δημοκρατικοί εβραίοι που όμως δεν αποτελούν την πλειοψηφία, αφού ο σαρόν κυβερνάει το ισραήλ.

Kostas
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 532
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 20:52

Δημοσίευση από Kostas » 20 Νοέμ 2004 09:53

Αγαπητέ Μιχάλη τα 2 θέματα τα έθεσα για να δειξω την διαφορά Σιωνιστών και Εβραίων.
Και για να τσιγλισω κάποιον αν γράψει για αποδείξεις / ενδείξεις για την καταστροφή που φέρνουν στον κόσμο.
Κοίτα και τα παρακάω, που είναι άποψη εβραίου μάλλον όχι Σιωνιστή.

Ως Έλληνας Εβραίος που έχω κάνει χρήση εν μέρει του «δικαιώματος της επιστροφής»(έχω ζήσει και σπουδάσει στο Ισραήλ) συμφωνώντας με το σκεπτικό του αρχικού δημοσιεύματος, θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις σε όσα ακολουθούν από κάτω.
Πρώτον: Ο αντισιωνισμός των ορθόδοξων Εβραίων(Νετουρέι Κάρτα) δεν είναι παρά ένας βασισμένος σε θρησκευτικό φονταμενταλισμό αντι-σιωνισμό που δεν έχει να κάνει τίποτα με τη διεθνιστική, αντι-εθνικιστική(άρα και αντισιωνιστική αντίληψη) της αριστεράς.
Η θεωρία τους σε γενικές γραμμές λεει ότι όταν έλθει ο μεσσίας(στην έλευση του οποίου στηρίζεται η εβραϊκή θρησκεία), τότε μόνο θα μπορέσει να δημιουργηθεί πραγματικά το κράτος του Ισραήλ (ζήτω που καήκαμε…). Ζουν σε οικειοθελείς συνθήκες γκέτο στην Ιερουσαλήμ(νομίζω και στη Νέα Υόρκη και άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις), πετροβολώντας για παράδειγμα τυχόν αυτοκίνητα που θελήσουν περάσουν Σάββατο(εβραϊκή αργία) από την περιοχή τους ή ξηλώνοντας «γυμνά» από διαφημίσεις ή προσόψεις κινηματογράφων. Θυμίζουν με δυό λόγια τη λογική όλων των γνωστών παραθρησκευτικών οργανώσεων, με τη διαφορά ότι ο θρησκευτικός τους σκοταδισμός στρέφεται και κατά των σιωνιστών. Χρησιμοποιούνται πολλές φορές ως «άλλοθι» τόσο από ακροδεξιά στοιχεία, όσο και από παλαιστίνιους εθνικιστές για την ύπαρξη Εβραίων αντι-σιωνιστών που αν και πιστοί στη θρησκεία αντιτίθεται στην ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ κ.λ.π. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Εβραίοι αντι-σιωνιστές, πολλοί ζουν μάλιστα στο Ισραήλ, όπως οι οργανώσεις Jews against Occupation, Jews for Palestine και άλλες.
Δεύτερον τα περί σχέσεων ναζί και σιωνιστών, αναπαράγονται κυρίως από τους κρυφούς θαυμαστές του Χίτλερ(ακροδεξιούς αντισημίτες που το παίζουν τελευταία αντι-σιωνιστές και φιλοπαλαιστίνιοι, καθώς και από ισλαμο-εθνικιστικά αραβικά προπαγανδιστικά σάιτς).
Ο ρεβιζιονιστές σιωνιστές, πρόδρομοι της σημερινής ισραηλινής δεξιάς, είχαν αποβληθεί από το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο τη δεκαετία του ’30 ως φασίζουσες. Η καθεστηκυία τότε σιωνιστική τάση που είχε σοσιαλδημοκρατικές και σοσιαλιστικές τάσεις(πρόδρομοι του σημερινού Εργατικού κόμματος του Ισραήλ) προσέβλεπε σε βρετανική συνεργασία για την επίτευξη του στόχου της. Η Βρετανία η οποία κατά την πάγια τακτική του διαίρει και βασίλευε ευνοούσε τη δεκαετία του ’30, όταν η Παλαιστίνη βρισκόταν υπό βρετανική εντολή(κατοχή), πότε τον εβραϊκό εθνικισμό(σιωνισμό) και πότε καθησύχαζε τον αυξανόμενο αραβικό εθνικισμό κλείνοντας τα σύνορα της Παλαιστίνης στην εβραϊκή μετανάστευση που αυξανόταν λόγω της ανόδου του ναζισμού. Ακόμη και συνηδιτοποιημένοι αριστεροί Εβραίοι(τροτσκιστές, κομμουνιστές κ.λ.π.) κατέφυγαν στην Παλαιστίνη, επικρίνοντας την πολιτική της σιωνιστικής αριστεράς και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος στην Παλαιστίνη.
Μία μερίδα σιωνιστών, της οργάνωσης Στερν(γνωστή ως συμμορία Στερν) επιχείρησε να έλθει σε κάποια επαφή με το ναζιστικό καθεστώς, προκειμένου να πετύχει μετανάστευση των Εβραίων από τη χιτλερική Γερμανία στην Παλαιστίνη.
Όπως και νάχει η δήθεν συνεργασία σιωνιστών και ναζιστών δεν απέδωσε, όσοι Εβραίοι κατάφεραν να φύγουν για Αμερική ή την Παλαιστίνη σώθηκαν, οι άλλοι χάθηκαν με το γνωστό τρόπο… Η άνοδος του ναζισμού και η δημιουργία του Ισραήλ, οφείλεται εν μέρει και στην αποτυχία των αριστερών δυνάμεων της εποχής, να σταματήσουν την άνοδο του ναζισμού και αργότερα το διαχωρισμό, πόλεμο, εχθρότητα κ.λ.π. μεταξύ Εβραίων και Αράβων στην Παλαιστίνη.
Ασχέτως αν διαφωνεί κάποιος με τους σιωνιστές, κάποιοι από τους Εβραίους της Παλαιστίνης πολέμησαν με τους Άγγλους το Χίτλερ. Για φιλοναζιστική πολιτική έχει κατηγορηθεί και ο μουφτής της Ιερουσαλήμ το 1936, ο οποίος έδειξε μάλλον συμπάθεια προς το Χίτλερ, επειδή ήταν κατά των Άγγλων και της φιλοσιωνιστικής τους πολιτικής, παρά επειδή ήταν ναζί(γεγονός πάντως που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα οι ισραηλινοί-Εβραίοι δεξιοί και ακροδεξιοί για να στηλιτεύσουν τους Παλαιστινίους, όπως ακριβώς κάνουν σήμερα λογής-λογής ακροδεξιοί που πιπιλάνε την καραμέλα περί σχέσεων σιωνιστών και ναζί.
Στο Ιράκ τη δεκαετία του ’40 υπήρχε επίσης αραβικό φιλοναζιστικό καθεστώς και διώξεις Εβραίων, οι οποίες εντασσόταν μάλλον στις πρώτες διαμάχες εβραϊκού-αραβικού εθνικισμού και την προσπάθεια της Γερμανίας να αποκτήσει ερείσματα στο Ιράκ, παρά σε κάποια σοβαρή αραβική φιλοναζιστική τάση(με την έννοια της ιδεολογικής ταύτισης).
Το να είσαι αντισιωνιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να μασάς κάθε βλακεία από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν για προπαγανδιστικούς λόγους στο διαδίκτυο, από κολλημένους που δεν έχουν τίποτα καινούργιο να προσφέρουν στην προβληματική πάνω στα ζητήματα Παλαιστίνη-Ισραήλ, Εβραίοι-Σιωνισμός-Αντισιωνισμός κ.λ.π.
Ο σιωνισμός ως εθνικιστικό κίνημα είχε διαφορετικές τάσεις και αφετηρίες(από τις οποίες προέρχεται σήμερα η πλειάδα των κατεστημένων πολιτικών κομμάτων του Ισραήλ). Μπορεί κανείς να διαφωνεί με όλες, πράγμα εντελώς διαφορετικό όμως από όποιον επιχειρεί τουλάχιστον να ερμηνεύσει γεγονότα ή να πληροφορήσει πάνω στο καυτό αυτό ζήτημα.
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.

apistos
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 26 Σεπ 2004 13:17

Δημοσίευση από apistos » 20 Νοέμ 2004 22:45

ΦΟΡΑΤΕ ΤΖΙΝ Levis?
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ Metro Goldwyn Mayer?ΤΗΣ MiramaxΙΣΩΣ?
ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΟΚ?ΠΟΠ?ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ?
ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ???
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC?THN Lloyd's?THN Barclays?
ΕΑΝ ΝΑΙ,ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
ΕΑΝ ΟΧΙ,ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΕΣ.
.................................................................................................
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ,
ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ,
ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ...ΜΕΣΣΙΑ.!!
(παρεπιπτόντως,εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.είμαι όργανο.).
από όσα βλέπεις πίστευε τα μισά από όσα ακούς μην πιστεύεις τίποτε

Kostas
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 532
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 20:52

Δημοσίευση από Kostas » 22 Νοέμ 2004 13:25

Φίλτατε Απιστε ελπίζω να κάνεις χιούμορ.
Εκτός αν μπορείς να μας πείσεις πως το ΡΟΚ,ΠΟΠ κλπ. καταστρέφουν τον πλανητη.
Επίσης μιλάς για τράπεζες, παραγωγούς, Τζιν levis (!!!).
Λόγια αλλά μόνο λόγια.
Στοιχεία μπορείς να μας παρουσιάσεις?
Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά για προσπάθησε ....
Θα σας δώσω ένα ερέθισμα π.χ. Πηγαίντε πίσω στην ίδρυση του Κουμουνιστικού κράτους της Ρωσίας και ψάξτε να βρείτε πως δημιουργηθηκε ή μαλλον καλύτερα από ποιούς ...
Από εμένα μην περιμένετε να δώσω στοιχεία γιατί δεν ανφέρθηκα ποτέ στο ζήτημα ρίχνοντας βάρη στους Εβραίους.
Απλά άνοιξα μια κουβέντα για να παρουσιάσουν όσοι μιλάνε κατά των Εβραίων στοιχεία/ενδείξεις.
Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος. -Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι. Άλλοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι και άλλοι το κάνουν Θεό.

Άβαταρ μέλους
μιχάλης
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 12:28

Δημοσίευση από μιχάλης » 22 Νοέμ 2004 13:25

Το να είσαι αντισιωνιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να μασάς κάθε βλακεία από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν για προπαγανδιστικούς λόγους στο διαδίκτυο, από κολλημένους που δεν έχουν τίποτα καινούργιο να προσφέρουν στην προβληματική πάνω στα ζητήματα Παλαιστίνη-Ισραήλ, Εβραίοι-Σιωνισμός-Αντισιωνισμός κ.λ.π.
Νομίζω ότι είναι ότι πιο σωστό έχει αναφερθεί σε αυτά που μας έχεις παραθέσει φίλε Κώστα.

Απάντηση