H επανεκλογή Bush

Καταθέστε τη γνώμη σας για σημαντικά γεγονότα της διεθνούς σκηνής και τις γνωστές και κρυφές πτυχές της πολιτικής των εθνών
Απάντηση
JERRY II
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2004 23:44

Δημοσίευση από JERRY II » 21 Φεβ 2005 02:22

Πιστεύω ότι είσαστε τυχεροι που δεν σκαλίζετε τα πράγματα σαν το Γερο-Jerry.
Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, θα σας πω ένα παραμύθι, που δυστυχώς μονο παραμύθι δεν είναι.
Η Αμερική είναι τόπος που μπορείς να τον εκμεταλλευθείς για σπουδες, ερευνα κλπ. Και μετά να.........φύγεις.Να λοιπόν τί βρήκα.
Απο το 1945 μέχρι το 2000 οι Αμερικανοι γέμισαν την Αθρωπότητα με δώρα. Δώρον πρώτον Δολοφόνησαν ή σχεδίασαν την δολοφονία 40 τουλάχιστον ξένων πολιτικοστρατιωτικών προσωπικοτήτων. Αυτά τα ομολογούν οι ίδιοι. Εκείνα που δεν ομολογούν????
Δώρον δεύτερον. Επενέβησαν στρατιωτικά σε διάφορες χώρες μόνον 54 φορές. Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα οπου, επενέβησαν χωρίς να βομβαρδίσουν.
Σε καθαρά στρατιωτική φόρμα ανεμειχθησαν σε 60 περιστατικά στην διάρκεια του Ψυχρού πολέμου. Από το τέλος του Ψυχρού πολέμου μέχρι σήμερα εδρασαν στρατιωτικά μόνο 62 φορές.
Αν είχαν πιάσει τις εκατό καιγόταν, ή κάνανε Μπιρίμπα.
Δώρον τρίτον. Απο το 1952 μέχρι το 1972 υποστήριζαν οικονομικά τον Γέώργιο Παπαδόπουλο, καθώς και πολλούς αλλους Ελληνες
Δημόσια ή ιδιωτικά πρόσωπα.
Με υποστήριζαν και μένα. Ενα φλυντζανι με γάλα το πρωί και ενα σταφιδόψωμο. Για το τελευταίο μάλιστα θα πήγαινα και στο Ιρακ αν κατάφερνα να το ξαναέχω. Ηταν πολύ ωραίο.
Το Θέμα του κόλπου των χοίρων. Οι πύραυλοι της Κούβας. Το σχέδιο Mongoose δηλ η δολοφονια του Κάστρο φαντάζουν σαν ιστορίες για νήπια μπροστά σε όλα τα άλλα. Το ολο ζήτημα ξεκίνησε μόλις τελείωσε ο 2ος ΠΠ.
ο ΙΚΕ εννοώ Eisenhower του εβαλε φωτιά το 1954. Βάλτε παιδιά να φάμε.
Το πρώτο θύμα της μεγαλωσύνης των είναι ο Κορεάτης αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως Kim Koo, το 1949. Πολλοί από αυτούς που κυνηγήθηκαν ήταν γενικά αναγνωρισμένα καθάρματα. Τους αξιζε να φαγωθούν. Το ερώτημα ομως είναι γιατί πρέπει πάντα οι ισχυροί της Γης, και αναφέρομαι και στην Σοβ. Ενωση, να επεμβαίνουν για να, δήθεν, φτιάξουν τα πράγματα???
Ο Πρόεδρος ή ο πρωθυπουργός της τάδε χώρας είναι διευθαρμένος ως το κόκκαλο. Αν η χώρα του τον θέλει, η δεν τον θέλει γιατι να χώσω εγω τη μύτη μου μέσα.?? Συγκρινόμενη η Αμερική με την αλλοτε Σοβ. Ενωση παίρνει Αριστα. Συγκρινόμενη με...........ολα παίρνει 50 υπό το μηδεν.
Φυσικά πρεπει να ξεκαθαρίσουμε οτι αυτό αφορά την κυβέρνηση ή τις ομάδες των πολιτών που εχουν λογο στην πολιτική. Υπάρχουν παρα πολλοι Αμερικανοι, λευκοί ή μαυροι, Αραβες, Εβραίοι Χριστιανοι ή αθεοι , που είναι θαυμάσιοι άνθρωποι. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν τους αφήνουν ποτε να κυβερνήσουν.
Ξέρω, ξέρω, θα πέσετε τώρα ολοι επάνω μου και θα μου πείτε πως φάσκω και αντιφάσκω. Δεν είναι ετσι τα πράγματα. Αλλά θα σκήψω το κεφάλι και θα ομολογήσω οτι πολλά ήξερα, αλλά καθώς φαίνεται τίποτα δεν ήξερα. Τώρα έμαθα. Ε' και?? Βαλτε κανένα καλο λόγο, μήπως και με κάνει Πτέραρχο. Ο Bushtis.(Αν και με τα μυαλά που κουβαλάει, ουτε κιαυτό είναι απίθανο>). Καληνύχτα. ΥΓ. Βρηκα τα στρατιωτικά στοιχεία του προέδρου. Αλλά αφήστε το. Αρκετά σας τα έχω πρήξει...

azrael
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 03 Φεβ 2005 00:52

Δημοσίευση από azrael » 25 Φεβ 2005 01:30

Εμπνευσμένο από την φιλοσοφία του G.B. Jr

We F*ck The World

Here comes the time
When we'll need a real change
When the world must come together at one

There are people dying
And we don't care about
We try to make a better world
For me... and me

We f*** the world
We f*** the children
We f*** the world, the forest and the sea
So let us doing

We make our own business
Just for the U. S. A.
And swore destroying your planet
To make money

We f*** the world
We f*** the children
We f*** the world, the forest and the sea
So let us doing

They are people dying
And we don't care about
We try a better to make a world
For me... and me

We work for the beauty of America

Απάντηση