ΠΑ.ΣΟ.Κ: ένα κόμμα,μία κρίση..

Απάντηση
CostAdinOS
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 21 Μάιος 2005 17:13

Δημοσίευση από CostAdinOS » 06 Νοέμ 2007 03:20

venus
Να ξανα- προσθέσω.
1.Οι κύριοι διεκδικητές της εξουσίας δεν είναι προιον παρθενογένεσης.
2.Το κόμμα τους έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή ως κόμμα εξουσίας χρόνια τώρα και στη διαδρομή του έφτιαξε εξουσιαστικούς μηχανισμούς - αξιοποίησε κάποιους άλλους και συνεργάστηκε με μεγάλο μέρος της οικονομικής ελίτ της χώρας κάνοντας αρκετούς ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΕΡΟΥΣΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και συνδιαμορφώνοντας λιθαράκι λιθαράκι το ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ που ζούμε σήμερα.
Οι προαναφερόμενοι (και όχι μόνο αυτοί) αποτέλεσαν ΄΄παίχτες πρώτης γραμμής΄΄και έχουν ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ - με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους (δεν τους υποχρέωσε κανείς να γίνουν υπουργοί) για τα ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε πολλούς τομείς και κυρίως για την καθιέρωση της αναξιοκρατίας του ρουσφετιού και της απατεωνιάς ως πρότυπα κοινωνικής συμπεριφοράς και για την ατιμωρησία που τη συνόδευε-ει.
3.Πες μου δύο - τρία πρακτικά θέματα ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ που θα κάνουν οι τρεις σωματοφύλακες εαν βγούν στην εξουσία (=πάρουν την κουτάλα :lol: ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Και για να τελειώνουμε με τους πρασινομπλέ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.Εγώ θα ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ (και σε οποιονδήποτε άλλον απο όπου και εαν προέρχεται) μόνο εάν κάποιος απο αυτούς περιλάβει στα άμεσα και κατα προτεραιότητα προς υλοποίηση μέτρα - προτάσεις όπως:
1.Αμεση κατάργηση της βουλευτικήςασυλίας όπως αυτή ισχύει σήμερα.(Δεν μπορεί ο κάθε ΑΛΗΤΗΣ να οδηγεί π.χ. μεθυσμένος , να πατήσει τον συμπολίτη με το αυτοκίνητο του και να περιμένουμε την Βουλή να αποφασίσει , το ίδιο αν τον πιάνουν στην μάσα ή να καλύπτει παράνομες δραστηριότητες κτλ).
2.Aμεση καταχώρηση στο διαδίκτυο ένα τουλάχιστον μήνα πριν την εκπνοή των σχετικών προθεσμιών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΏΝ πρόσληψης προσωπικού απο την Κεντρική διοίκηση , Υπουργεία , Νομαρχίες , Δήμους , φορείς του Δημοσίου κτλ σε ειδική σελίδα που θα έχουν πρόσβαση όλοι οι Έλληνες πολίτες.Και μετά την ολοκλήρωση των διαγωνισμών δημοσίευση των ονομάτων των επιτυχόντων μαζί με τα προσόντα τους(διπλώματα , βαθμοί κτλ).Οποιαδήποτε πρόσληψη που δεν θα δημοσιεύεται θα καθίσταται αυτομάτως ΑΚΥΡΗ.Θέσπιση ευέλικτου και σύγχρονου υπαλληλικού κώδικα αφού μελετηθούν κοινωνίες πρότυπα.
3.ΡΗΤΗ Απαγόρευση αυτού του ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ - ΠΑΡΕΝΘΕΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ σΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ .πχ πάει το Υπουργείο Οικονομικών νόμο για την φορολογία ακινήτων και περνάνε οι ΑΛΗΤΕΣ (οργανα συντεχνιών και της οικονομικης ολιγαρχίας) ΄΄συμπληρώματα΄΄ για ότι μπορείς να φανταστείς.
4.Οποιαδήποτε διάταξη για ΄΄ευνοϊκή ρύθμιση΄΄ σε οφειλέτες (συνήθως κακοπληρωτές) του Δημοσίου να μην μπορεί να εφαρμοστεί εαν δεν συγκεντρώνει π.χ. τα 2/3 του Σώματος.
5.Μείωση του αριθμού των Βουλευτών.
6.Τα οικονομικά εγκλήματα π.χ. Χρηματιστήριο ,να μην υπόκεινται σε παραγραφή ή να έχουν μεγάλο χρονικό ορίζοντα παραγραφής π.χ. 15 χρόνια.Το ίδιο να συμβεί μετά απο μελέτη και σε άλλες περιπτώσεις εγκλημάτων.
7.Αυτές οι άδειες απο τις φυλακές για κοινωνικούς σκοπούς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.Δεν μπορεί να έχουν δώσει το δικαίωμα να βγαίνουν με ολιγοήμερη άδεια ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ που έχουν σπείρει την δυστυχία στους συνανθρώπους τους και να κάνουν τα ίδια και χειρότερα ή να ΄΄ξεχνάνε΄΄ να γυρίσουν.Το ίδιο και για την έκτιση των ποινών πχ τα 20 χρόνια κάθειρξη ΄΄σημαίνουν΄΄ 8 τα 10 χρόνια 3 κτλ.
8.Ιδρυση ινστιτούτου καινοτομίας ή κάτι παρόμοιου που θα έχει ως μέλη μόνο επαναπατρισθεντες διεθνούς φήμης επιστήμονες οι οποίοι και θα διαλέγουν με διαδικασίες που θα συνδιαμορφώσουν οι ίδιοι και θα ανταποκρίνονται σε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η διεθνής Επιστημονική κοινότητα τόσο στην έρευνα όσο και στην οργάνωση των σπουδών τους βοηθούς καθηγητές τους και τους σπουδαστές καθώς και τους τρόπους έρευνας.Η πολιτεία θα ασκεί μόνο ελεγκτικό ρόλο.
9.Aμεση δημιουργία κόμβου στο διαδίκτυο που θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΘΩΣ και άλλα κείμενα - ερμηνευτικές παρατηρήσεις - μεταφράσεις δοσμένες και ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και σταδιακά και στις υπόλοιπες.Το όλο σχέδιο θα είναι απαλλαγμένο πνευματικών δικαιωμάτων και θα μπορούσε να βάλει στο ΄΄παιχνίδι΄΄ όσες έδρες Ελληνικών σπουδών το επιθυμούν παγκοσμίως καθώς και οποιουδήποτε άλλου επιστημονικού φορέα.Δημιουργία διαδραστικού περιβάλλοντος πολυμέσων με τη συνεργασία των κορυφαίων του είδους στον τομέα τους για επαφή με τον πνευματικό αυτό πλούτο από μικρή ηλικία.
Σταματάω ... εξάλλου ποιοι είμαστε εμείς που θα τους κάνουμε και υποδείξεις ...Εξάλλου ΄΄η 12 Νοέμβρη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα΄΄
Τρομάρα μας (τους)...

Master Yoda
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 12:49

Δημοσίευση από Master Yoda » 06 Νοέμ 2007 14:03

ctrl_alt_delete έγραψε:αποδοκίμασε οριζόντια και κάθετα την οικογενειοκρατία
Πως σχετίζονται οι γεωμετρικές έννοιες του οριζόντιου και του κάθετου με την αποδοκιμασία; Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις μια και δεν φημίζομαι για τα καλά ελληνικά μου;
...fear is the path to the dark side of force...

Άβαταρ μέλους
evmourelatos
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 15 Μάιος 2007 00:28

Δημοσίευση από evmourelatos » 06 Νοέμ 2007 18:15

Φίλοι Κωνσταντίνε και Μάστερ Γιόντα:
Συγχαρητήρια για τα επιχειρήματά σας και τις απόψεις που αυτά στηρίζουν.
Φίλοι Βένους και Κοντρόλ:
Η ένδεια επιχειρημάτων και ο κομματικός τυφλός φανατισμός σας καθιστούν υποδείγματα ανθρώπων - φορέων άρρωστων νοοτροπιών και αντιλήψεων ενός σάπιου παρελθόντος που αργοπεθαίνει και του οποίου ο επιθανάτιος ρογχος απειλεί να συμπαρασύρει στο θάνατο το υπερτρισχιλιετές έθνος των Ελλήνων.
Μετανοήστε όσο είναι καιρός για αυτά που σκέπτεστε και σας οδηγούν σε απάθεια, δουλοπρέπεια στο επάρατο ολιγαρχικό καθεστώς που καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό, και αναμάσημα των στρεβλών αντεθνικών και αντιχριστιανικών απόψεων και αντιλήψεων που το καθεστώς διαδίδει και υπηρετεί.

venus
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 04 Οκτ 2007 23:07

Δημοσίευση από venus » 06 Νοέμ 2007 22:13

Σήκω Ανδρέα για να δείς, τα παιδιά της "αλλαγής"
-Μπάμ και κάτω. :shock:

Άβαταρ μέλους
evmourelatos
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 15 Μάιος 2007 00:28

Δημοσίευση από evmourelatos » 06 Νοέμ 2007 22:33

Εγώ πάντως παιδί της Αλλαγής δεν υπήρξα ούτε θα υπάρξω ποτέ.
Για την ταμπακιέρα τίποτα ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ε venus?
Εμ τι να πεις. Έχεις και τίποτα να πεις?
Στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινιά δεν μιλάνε.

venus
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 04 Οκτ 2007 23:07

Δημοσίευση από venus » 06 Νοέμ 2007 23:35

Πάλι ακατάσχετη κινδυνολογία.Αγαπητέ μου, η ατάκα πήγαινε για τους υποψηφίους προέδρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. :shock:

Άβαταρ μέλους
ctrl_alt_delete
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Ιουν 2006 19:21

Δημοσίευση από ctrl_alt_delete » 07 Νοέμ 2007 00:16

evmourelatos έγραψε:Φίλοι Βένους και Κοντρόλ:
Η ένδεια επιχειρημάτων και ο κομματικός τυφλός φανατισμός σας καθιστούν υποδείγματα ανθρώπων - φορέων άρρωστων νοοτροπιών και αντιλήψεων ενός σάπιου παρελθόντος που αργοπεθαίνει και του οποίου ο επιθανάτιος ρογχος απειλεί να συμπαρασύρει στο θάνατο το υπερτρισχιλιετές έθνος των Ελλήνων
Μήπως μπορείς να μας πείς (επειδή είμαι ο Κοντρόλ) και με χαρακτηρίζεις τυφλά φανατισμένο κομματικά τί κόμμα είμαι και πότε το υποστήριξα τυφλωμένος τόσο φανατικά?
Έτσι σε ρωτάω επειδή μερικές φορές κοπανάμε λόγια του αέρα απλά και μόνο για να δημιουργούμε εντυπώσεις, και να υποτιμήσουμε αδικιολόγητα τον συνομιλητή μας νομίζοντας οτι τάχα είμαστε κανένας Ναπολέων.
Έν οίδα οτι ουδέν οίδα

Απάντηση