Δήλωση Μπενάκη προς Παπούλια (11-12-05)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006 13:57

Δήλωση Μπενάκη προς Παπούλια (11-12-05)

Δημοσίευση από ΜΑΝΙΑΤΗΣ » 19 Σεπ 2007 20:21

H πρόεδρος της Bουλής κ. Aννα Ψαρούδα - Mπενάκη, ακολουθούμενη και από τα άλλα μέλη του προεδρείου ανακοίνωσε στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Kάρολο Παπούλια το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Bουλής και κατά την προσφώνηση είπε και τα εξής:
«Aναλαμβάνετε, κ. Πρόεδρε, την Προεδρία της Δημοκρατίας, για μία πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: H ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Eυρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί, ενδεχομένως, από νέες μορφές διακυβέρνησης».

11-12-05

Θυμήθηκα την ερώτηση του Καρατζαφέρη στον Καραμανλή στο debate πάνω στο θέμα και σκέφτηκα να ψάξω για στοιχεία.Όντως αυτά τα λόγια έχουν ειπωθεί τελικά.Επίσης βρήκα πως ο Παπούλιας επιτελούσε ΥΠΕΞ σε μια περίοδο όπου υπήρξε τρομερή λαθρομετανάστευση στη χώρα.Ύποπτα όλα αυτά ή εγώ καχύποπτος;
Παρακαλώ τοποθετηθείτε αν θέλετε στο θέμα γιατί ενδεχομένως να είμαι θύμα παραπληροφόρησης και να κυνηγώ "φαντάσματα"...
Λένε πως μάγκες δεν υπάρχουν πια.κάποιους όμως δε μας πάτησε το τρένο...

Άβαταρ μέλους
Spacelord
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 525
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 23:51

Δημοσίευση από Spacelord » 20 Σεπ 2007 21:35

Δεν είναι και άγνωστο φιλε Μανιάτη.Στο προεκλογικό σποτάκι του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού έπεξε το συγκεκριμένο απόσπασμα.
Είναι φυσιολογικό να είσαι καχύποπτος γιατί ακόμα δεν εχει ξεκαθαριστεί τι εννοούσε η Μπενάκη και επικρατεί μια εκοφαντική σιωπή για το όλο θέμα.Καταρχάς δεν γνωρίζουμε τον συντάκτη του κειμένου.

Ελπίζω το κόμμα του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού να βάλει και αυτό στα επείγον της πολιτική αντζέντας.Γι'αυτό εξάλλου και φηφίστηκε απο τον κόσμο,ο οποιός έχει προσδοκίες και απαιτήσεις απο αυτό το κόμμα.

Η Αριστέρα που είναι να φωνάξει για αυτά που ετοιμάζουν :?: :!:

Τα ανθρώπινα δικαιώματα που θα παραβιάζονται απο αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών?Που είναι οι προοδευτικοί και οι αριστεροί να φωνάξουν :?: :!:

Που είναι οι ''αντιεξουσιαστές'' και οι αναρχικοί :?: :!:

Σε μερικά θέματα όπως αυτό,πιστεύω πως πρέπει να ενώνουμε τις φωνές μας.Να αφήσουμε τις κομματικές διαφωνίες μας και να δούμε το κοινό καλό και να αντιταχθούμε στον κοινό εχθρό...
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..

Απάντηση