Ελπίζω και εγώ το ίδιο.Αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω.Ελπίζω σε ένα ξύπνημα των ανθρώπων γενικότερα και όχι σε ένα κόμμα ή παράταξη.
Θα πρέπει να ρθούν τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω!
Δεν βλέπω τρόπο για να γίνεται

Ελπίζω και εγώ το ίδιο.Αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω.Ελπίζω σε ένα ξύπνημα των ανθρώπων γενικότερα και όχι σε ένα κόμμα ή παράταξη.
Με βρίσκεις και μένα απόλυτα σύμφωνο σπέις.Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι κάποια στιγμή να αμβλυνθούν λίγο τα προβλήματα και τίποτα παραπάνω...Ελπίζω και εγώ το ίδιο.Αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω.
Aκριβώς όπως τα λές, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε δημοκρατία έχουμε έστω και τυπική ... γι'αυτό ψηφίζουμε και εκλέγουμε κυβερνήτες μας αυτούς που μας αξίζουν.Spacelord έγραψε:Τέλος παντων.Ψηφήστε ότι θέλετε.Τουλάχιστον ψηφίστε χωρίς ρουσφετολογικά κριτίρια.Ψηφίστε ως ελεύθεροι άνθρωποι και όχι σαν δούλοι του συστήματoς.
Τον Λεβέντη βρήκες να θυμηθείς….Space…Spacelord έγραψε:Θέλουμε κάποια πολιτική δύναμη να μπεί μέσα και να βάλει φρένο σ'αυτην την πολιτική αλητεία.(Τώρα θυμήθηκα τον Λεβέντη).Κι αυτός χρειάζεται μου φαίνεται.