Το debate και τα χάλια μας

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Μάχος
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 18 Φεβ 2004 20:15

Το debate και τα χάλια μας

Δημοσίευση από Μάχος » 28 Φεβ 2004 03:12

Μάλλον έχουμε και τους ηγέτες και τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν. Για τους "πολιτικούς αρχηγούς" τί να πεί κανείς, οι άνθρωποι δε μπορούσαν να καταλάβουν τί τους ρωτούσαν :wink: και έσπευδαν να πούν το ποίημα που είχαν αποστηθίσει. "Πώς σε λένε" να τους ρώταγαν αυτοί τα δικά τους θα λέγαν. Διαλέξτε και πάρτε, ή δεν καταλάβαιναν τις ερωτήσεις οπότε μιλάμε για πανηλίθιους, είτε απλά λέγαν τα δικά τους για τις αποφύγουν θεωρώντας εμάς πανηλίθιους. Ή μήπως συμβαίνουν και τα δύο :?:
Όσο για τους δημοσιογράφους, τί να πεί κανείς. Οι ερωτήσεις ήταν επιεικώς απαράδεκτες, ανούσιες και πρόχειρες. Ότι πρέπει γι αυτό που ήθελαν να κάνουν τα αστέρια μας, δηλαδή να λένε συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες με ελαφρώς διαφορετικά λόγια. Άσε που ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που έκαναν ερώτηση της προκοπής πήραν κάτι άλλο, όχι όμως απάντηση. Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι αυτός που έχεις απέναντι σε κοροιδεύει, σε χρησιμοποιεί ώς πρόσχημα για να βγεί και να πεί τα δικά του, ότι κι αν τον ρωτήσεις :?: Κι αν το καταλαβαίνεις τί κάθεσαι εκεί και τον αφήνεις, σήκω και φύγε, τουλάχιστο η μισή Ελλάδα μπράβο θα σου έλεγε, άσε που θα είχες κάτι να λές στα εγγόνια σου. Μόνο ο Εισαγγελάτος που μέχρι χθές δε μπορούσα να βλέπω ούτε ζωγραφιστό πήγε να κάνει κάτι.
Πού φτάσαμε, από τους 5 πολιτικούς αρχηγούς και 5 από τους θεωρούμενους ώς καλύτερους δημοσιογράφους της χώρας, αυτός που ξεχωρίζει να είναι ο Ευαγγελάτος.

Άβαταρ μέλους
Kate
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: 18 Φεβ 2004 13:46

Δημοσίευση από Kate » 28 Φεβ 2004 13:25

Είσαι λίγο αυστηρός στις κρίσεις σου. Η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και επομένως κανείς δεν έχει επαρκή εμπειρία για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Επιπλέον το κλίμα που είχε καλλιεργηθεί μάλλον ήταν υπερβολικό και δημιουργούσε προσδοκίες πέραν τών όσων ήταν δυνατόν να προκύψουν.

Άβαταρ μέλους
phantom
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: 28 Φεβ 2004 17:32

Δημοσίευση από phantom » 28 Φεβ 2004 22:01

ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Αναζητητής της Αλήθειας

Άβαταρ μέλους
Kate
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: 18 Φεβ 2004 13:46

Δημοσίευση από Kate » 04 Μαρ 2004 12:44

Ας μήν είμαστε τόσο ισοπεδωτικοί. Υπάρχουν και ικανοί άνθρωποι ανάμεσα τους, λίγοι είναι η αλήθεια, αλλά υπάρχουν. Και τελικά ποιές είναι και οι δικές μας ευθύνες, εμείς δεν τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε αξία; Τη δική μας αυτοκριτική πότε θα την κάνουμε;

Κλειδωμένο