Προκήρυξη προγράμματος για ΜΜΕ όλων των κλάδων

Απορίες, διευκρινήσεις, ερωτήσεις για το ΕΣΠΑ και τα προγράμματα επιδότησης
Απάντηση
leon
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 17 Ιαν 2013 16:10

Re: Προκήρυξη προγράμματος για ΜΜΕ όλων των κλάδων

Δημοσίευση από leon » 12 Φεβ 2013 16:26

Κώστας Δελήμπασης έγραψε:Για την παραπάνω περίπτωση αλλά και γενικά για ανάλογες περιπτώσεις επιχειρήσεων που έχουν ή αποκτήσουν μεικτή δραστηριότητα (με επιλέξιμους και μη επιλέξιμους κωδικούς) θα πρέπει το σύνολο των δαπανών να αφορά αποκλειστικά και μόνο στις προτεινόμενες επιλέξιμες δραστηριότητες. Συνεπώς δαπάνες που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ή θα διαπιστωθεί είτε κατά την αξιολογική διαδικασία, είτε κατά τον έλεγχο της επένδυσης ότι εξυπηρετούν ή δύναται να εξυπηρετήσουν και μη επιλέξιμη δραστηριότητα θεωρούνται μη επιλέξιμες και περικόπτονται.
Με απλά λόγια μην προσπαθήσεις να μπεις σε τέτοια "πλάγια" διαδικασία. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι ο προϋπολογισμός της αίτησης χρηματοδότησης θα κουτσουρευτεί άσχημα και ενδεχομένως να σε ρίξει και κάτω από το κατώτατο όριο, δηλαδή επί της ουσίας να κοπεί από την αρχή.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι παλαβό. Δηλαδή θα πρέπει να παρω 2 λογισμικά εμπορικής διαχείρισης, ένα για τη λιανική και ένα για τη χονδρική, ή να έχω άλλη αποθήκη για χονδρική και άλλη για λιανική; Ποιός σατανικός εγκέφαλος τα σκέφτηκε αυτά;

Απάντηση