Σχέσεις με το αντίθετο φύλο

Όπως εσείς τις νιώθετε και όπως εσάς προβληματίζουν
Απάντηση
Master Yoda
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 12:49

Δημοσίευση από Master Yoda » 21 Σεπ 2007 19:24

Mike-P έγραψε:Αααχ.. νοσταλγω τις παλιές καλές εποχές που ο άντρας κρατώντας ένα ρόπαλο στο χέρι, έσερνε τη γυναίκα απτα μαλλιά και την έπαιρνε μέσα στη σπηλια.. :lol:
Σωστόςςςςς.........αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει χοντροκομμένη η φράση καταλαβαίνω που το πας.
Mike-P έγραψε:Νομίζω ότι ένας τουλάχιστον απτους λόγους που έχουν γίνει έτσι τα πράγματα στις σχέσεις έχει να κάνει με τον τρεντισμό. Όλα τώρα έχουν γίνει πολύ επιφανειακά και δήθεν.
Φυσικά αγαπητέ. Αφού ζούμε σε μια δήθεν εποχή όλα είναι δήθεν. η τηλεόραση, τα περιοδικά και η μόδα σέρνουν τον κόσμο από τη μύτη.

Mike-P έγραψε:Τωρα τα μίκρα (αυτά με τα μάλλια άχυρο και τα σώβρακα έξω) έχουν πιο επαναστατικό τρόπο σκέψης.
επαναστατικό; Έλα αλέκο, τι είπε ρε το άτομο; Επαναστατική η γενιά του ευδαιμονισμού και της κατανάλωσης; δεν νομίζω. Να τον βράσω τέτοιο επαναστατικό τρόπο σκέψης.
Mike-P έγραψε: τώρα κάποια που δε φοράει στριγκάκι, γίνεται αυτόματα φλωράκι και 'παρθένα'.
Να φορέσει. φυσικά και να φορέσει. Τι πάει να πει δε φοράει; αφού όλες φοράνε γιατί αυτή να μην φορέσει; Αφού είναι μόδα, γιατί να μην φορέσει. Όχι μόνο στρινγκάκι αλλά και χαμηλό παντελόνι ώστε όταν σκύβει να κατεβάινει το παντελόνι κάτω και να ξεγυμνώνονται τα οπίσθια. Να το ξαναγράψω. η μόδα σέρνει τους περισσότερους από τη μύτη.

Mike-P έγραψε:Η ιεραρχία έχει αλλάξει.δεν αρκεί να είσαι έξυπνος, πρέπει να έχεις τα look. Τα βίντεοκλιπ που γυρίζονται τώρα προβάλουν συνέχεια τη σεξουαλικότητα και καθόλου αισθησιασμό. συγκρίνετε τα με βίντεοκλιπς τον 80ς, ακόμα και 90ς και θα καταλάβετε.
Άλλοι καιροί άλλα ήθη. Όλες οι τραγουδίστριες πρέπει να έχουν ένα συγκεκριμένο σουλούπι. αν δεν έχει πρέπει να το αποκτήσει. Πρέπει να κάνει εξαντλητική δίαιτα ώστε να έχει επίπεδη κοιλιά. Πρέπει να μεγαλώσει τα στήθη της.
Δες τις Βίσση, Γαρμπή, Βανδή (πιθανόν και άλλες οι οποίες μου διαφεύγουν). Ναι μεν γεννημένες μικρόβυζες αλλά ήρθε η ώρα της σιλικόνης. Για του λόγου του αληθές δες παλιά video, videoclips, φωτο και σύγκρινε με τα σημερινά.

Δες παλιά videoclip από Βανδή και Λένα παπαδοπούλου. Στους 2-3 πρώτους δίσκους βλέπεις ένα look ωσάν οσία παρθένα και μετά........αρκετά διαφορετικό.


δες το dreamshow. έχεις δει καμιά χοντρή, καμιά φακλάνα; Ή πήπως το ωραίο σώμα αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για καλή φωνή;
Mike-P έγραψε: Ακόμα και περιοδικά αλλά και ταινίες όλω κώλους δείχνουν. (δε λέω ότι με χαλάνε αλλά έλεος)
Ναι ρε πστη μου, γμσε τα. Ούτε εμένα με χαλάνε φιλάρα αλλά αφενός μεν καταντάει αηδία να βλέπει στήθη και οπίσθια όπου στρέψεις το βλέμα σου, αφ'ετέρου δε όλη αυτή η "αποκάλυψη" του σώματος καταντάει όλο και πιο κακόγουστη.

Mike-P έγραψε:που πήγε ο αγνός συναισθηματισμός, που πήγαν τα μπλούζ στα πάρτυ, το Στέλλα κρατάω μαχαίρι? το μη μου μιλάς για καλοκαίρια? το εγω και ο Πούφ?!!
που πήγε; Θα σου πω εγώ. Τα πάτησε το τρένο (μαζί με τους τελευταίος μάγκες).
...fear is the path to the dark side of force...

Απάντηση