"Ο δρόμος για την εσωτερική χαλάρωση", B. Frantzis

Θρησκεία & πίστη, εσωτερισμός και υπαρξιακές αναζητήσεις
Κλειδωμένο
pliroforisi
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 07 Μάιος 2004 09:05

"Ο δρόμος για την εσωτερική χαλάρωση", B. Frantzis

Δημοσίευση από pliroforisi » 06 Αύγ 2004 14:49

Bruce Kumar Frantzis. Ο δρόμος για την εσωτερική χαλάρωση. Η μέθοδος του νερού στον ταοϊστικό διαλογισμό. Βιβλίο Ι. Μετάφραση: Δημήτρης Κιόρτσης, επιμέλεια: Δημήτρης Πιτιανούδης. Σχήμα: 23x17, σελίδες: 220. Εκδόσεις "Σέλας", Αθήνα 2004, ISBN: 960-7246-60-8.


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου...

Ο Δρόμος για την εσωτερική χαλάρωση είναι το πρώτο βιβλίο που εξηγεί την ουσία και τις τεχνικές της Μεθόδου του Νερού του Ταοϊστικού διαλογισμού, έτσι όπως διατυπώθηκε από τον Λάο Τσε στο Τάο Τε Τσινγκ, πριν 2500 χρόνια. Η διδασκαλία του διαδόθηκε από δάσκαλο σε μαθητή και από γενιά σε γενιά, για να διασωθεί στις μέρες μας από τον Λιου Χουνγκ Τσιε και τον συγγραφέα.

Η διδασκαλία της Μεθόδου του Νερού μας βοηθά να ανακαλύψουμε ξανά τις βαθύτερες πλευρές της ύπαρξής μας και να βρούμε την ισορροπία μας σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο που χαρακτηρίζεται από το άγχος και το καθημερινό στρες. Οι ενεργειακές πρακτικές που παρουσιάζονται και αναλύονται διεξοδικά εδώ αποτελούν ουσιαστικό μέρος αυτής της γνώσης και θα σας δείξουν το δρόμο να απαλλαγείτε από το στρες, να ηρεμήσετε τον νου σας, να θεραπεύσετε ασθένειες που οφείλονται σ΄αυτό και να υπερπηδήσετε τα εμπόδια στην πορεία σας για εσωτερική γαλήνη.
Πάνος Μπαλτάς

admin
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 291
Εγγραφή: 08 Φεβ 2004 03:46

Δημοσίευση από admin » 07 Αύγ 2004 02:30

Αγαπητέ κε Μπαλτά,

Παρακολουθώντας τις 3 δημοσιεύσεις από την εγγραφή σας στο forum του e-telescope.gr παρατηρώ πώς τουλάχιστο οι δύο τελευταίες από αυτές φαίνεται να είναι καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα, κάτι που προφανώς είναι έξω από τη λογική λειτουργίας του forum, το οποίο δε δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει ώς πίνακας ανακοινώσεων ή ώς χώρος ηλεκτρονικής αφισοκόλλησης.

Σε ότι αφορά την τελευταία σας δημοσίευση, αν το αντικείμενό της είναι να συνεχίσει τη συζήτηση επί των θεμάτων που πραγματεύεται το συγκεκριμένο βιβλίο, θα σας παρακαλούσα να προχωρήσετε στη συγγραφή ενός επιπλέον εισαγωγικού σχολίου που θα δίνει αφορμή για συζήτηση, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες ερέθισμα για την ανάπτυξη της συζήτησης ήταν το περιεχόμενο κάποιου βιβλίου. Σε διαφορετική περίπτωση φοβάμαι πώς θα αναγκαστώ να κλειδώσω και αυτό το θέμα.

Σε περίπτωση που αναζητάτε διαφημιστικό πεδίο για τις επαγγελματικές ή άλλες δραστηριότητές σας θα μπορούσατε να συζητήσετε τις δυνατότητες με τον υπεύθυνο έκδοσης του e-telescope.gr

Το παρόν κείμενο έχει αποσταλεί και με e-mail στο μέλος Pliroforisi

feanor
Ιδρυτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: 10 Φεβ 2004 12:07

Δημοσίευση από feanor » 09 Αύγ 2004 13:36

Τι θα γίνει με τπ τυπάκι?Δεν τον διώχνεις ρε admin να ησυχάσουμε?
Do not meddle in the affairs of Wizards, for they are subtle and quick to anger

Άβαταρ μέλους
Demon
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 261
Εγγραφή: 17 Φεβ 2004 23:55

Δημοσίευση από Demon » 16 Αύγ 2004 17:59

Νομίζω πώς το θέμα είναι ενδιαφέρον, φτάνει βέβαια ο φίλος pliroforisi να μπει στον κόπο να μας πεί μερικά λόγια ακόμα για το θέμα ώστε να κάνουμε συζήτηση.

OudenOida
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 01 Δεκ 2006 20:17

Δημοσίευση από OudenOida » 03 Δεκ 2006 18:15

Βάλε και κάνα άρθρο απ το βιβλίο μπας και καταφέρουμε καμιά χαλάρωση χωρίς τη βοήθεια σταφυλοκομικών και ανιθοκομικών προϊόντων :wink:

Κλειδωμένο