Οι νέοι και τα αναβολικά

Για όσα ζούμε και όσα βλέπουμε γύρω μας, αλλά και για κάποια άλλα που ίσως δε βλέπουμε
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006 13:57

Οι νέοι και τα αναβολικά

Δημοσίευση από ΜΑΝΙΑΤΗΣ » 01 Οκτ 2007 19:43

Σα λάτρης της γυμναστικής και γω μου δόθηκε το ερέθισμα να καυτηριάσω κάποια γεγονότα που συναντώ καθημερινά εδώ και χρόνια.
Με μεγάλο προβληματισμό παρακολουθώ παιδιά της ηλικίας μου (19 με 22 χρόνων) να οδηγούνται με ιδιαίτερη ευκολία στον κόσμο των αναβολικών.Το μόνο που δε μπορώ να εξηγήσω ακόμα είναι το γιατί.
Σίγουρα ο καθένας μας ονειρεύτεται ένα σωμά γυμνασμένο, ένα σώμα να αρέσει.Το θέμα είναι γιατί να μη δουλέψει σκληρά 2,3 ή όσα χρόνια χρειάζεται για να το καταφέρει και αρκείται στο να φουσκώσει σε δυό μήνες;
Το τι είδαν τα μάτια μου μεταξύ Μαϊου-Ιουνίου φέτος δεν περιγράφεται.Νέα παιδιά, γνωστοί μου και μη, όλοι ντου στις πρωτεϊνες και στις κρεατίνες.Κουταλάκι και "μαμ" κάθε μέρα τη σκόνη και τα χαπάκια.Χαλάουα στο στήθος και στα πόδια, ενυδατικές κρεμούλες και τα συναφή :lol:
Που βαδίζουμε ρε παιδιά; Και πιστέψτε με το ποσοστό δεν είναι μικρό
Όταν επιτρέπεται βέβαια από την πολιτεία να επιτρέπει σε κάθε γυμναστή να πουλά ελεύθερα ό,τι θέλει χωρίς να ενημερώνει για τις συνέπειες λογικό το βρίσκω να γίνονται όλα αυτά.Πόσο ενοχλητικοί γίνονται οι υπεύθυνοι των γυμναστηρίων για να σε σπρώξουν στα αναβολικά δε φαντάζεστε."μου φαίνεται πως χρειάζεσαι λίγες πρωτεϊνες παραπάνω για τον οργανισμό σου, ίσως χρειάζεσαι λίγο όγκο ακόμα , δε θα σου στοιχήσει πολύ και είναι και θετικό για μια καλή εμφάνιση κτλ...
Οι μόνοι κερδισμένοι της υπόθεσης σίγουρα οι γυμναστές και οι εταιρίες, αφού καθημερινά αυξάνεται ο τζίρος.

Πρόταση: Είδα τις τελευταίες μέρες με ικανοποίηση παντού στο μετρό διαφημίσεις να προειδοποιούν τις γυναίκες για την επικινδυνότητα του καρκίνου του μαστού και για την αναγκαιότητα της μαστογραφίας.
Μπορεί λοιπόν η πολιτεία να διαφημίσει(αφίσες,σποτάκια) με σκοπό να προβληματίσει το νέο για τους κινδύνους τον αναβολικών.Μπορεί επίσης να επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις στους "προαγωγούς" αυτής της νέας μόδας, όταν προωθούν ύπουλα τα προϊόντα τους.

"νους υγιής εν σώματι υγιή"
Λένε πως μάγκες δεν υπάρχουν πια.κάποιους όμως δε μας πάτησε το τρένο...

Master Yoda
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 12:49

Δημοσίευση από Master Yoda » 12 Οκτ 2007 20:31

Σε κάποιο φόρουμ Π/Τ υπάρχει κάποιος διαδικτυακός σύνδεσμος (βαρβαριστί link) με τέτοιες πληροφορίες. Υυπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, κάνοντας χρήση αναβολικών, αρχικά έγιναν κορμάρες και μετά χαμένα κορμιά.


Πλέον, τα αθλητικά ρεκόρ καταρρίπτονται μόνο με τη συμβολή της χημείας. Όλοι αυτοί οι άμυαλοι φαντάζονται είτε τις κορμάρες (πριν γίνουν χαμένα κορμιά από το πολύ χημικό) είτε αθληταράδες οι οποίοι τα κονόμησαν.
...fear is the path to the dark side of force...

Απάντηση