ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Για όσα ζούμε και όσα βλέπουμε γύρω μας, αλλά και για κάποια άλλα που ίσως δε βλέπουμε
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Εικονικός Χρήστης
Άτυπος Χρήστης
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004 14:35

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Δημοσίευση από Εικονικός Χρήστης » 10 Ιούλ 2007 19:44

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΜΑΣΟ καύσωνας , η καταστροφή των Δασών και του εδαφικού ανάγλυφου της χώρας ενισχύουν το πολιτικό κόστος στο Διπολισμό και τα κόμματα της πολιτικής των συγκοινωνούντων δοχείων.

Ξεκάθαρη η άποψη του Στε μέσω του αντιπροέδρου και καθηγητού Κου Δεκλερή, όπως διατυπώνεται και σε σπουδαστικό εγχειρίδιο.
Στην Ελλάδα λοιπόν επικρατεί η άγρια ανάπτυξη, ο βανδαλισμός της Ελληνικής Φύσεως και του τοπίου.

Τα συμπεράσματα και η αξιολόγηση του Αντιπροέδρου του Στε, ευελπιστώντας ότι συνέβαλαν στη ποιοτική βελτίωση του Νεοελληνικού κράτους, επισημαίνουν ότι .η χώρα γενικά1 ) Δεν απέκτησε κράτος Δικαίου και Πρόνοιας.


2 ) Δεν αξιοποίησε την πολιτιστική κληρονομιά της...


3 ) Απώλεσε σημαντικό τμήμα της φυσικής κληρονομιάς της.

1
Εδώ θα πρέπει να προσθέσω ότι το μεγαλύτερο τμήμα της έκτασης της χώρας τα τελευταία 30 χρόνια οδηγήθηκε στην πυρά με αποτέλεσμα αδυναμίας απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας και των αερίων ρύπων λόγω ανυπάρκτου βλάστησης, πρασίνου, φυλλωμάτων και συνέβαλε στη συνεισφορά και διαμόρφωση υψηλών θερμοκρασιών στην επικράτεια.
Η χώρα δηλαδή σύντομα θα παραμείνει « καραφλή » πριν τη προλάβουν οι ψηφοφόροι και ήδη καραφλοί πολίτες της!
Είναι λοιπόν προκλητικό ορισμένοι πολιτικοί της «σημερινής και παρελθούσας περιόδου απραξίας» σε θέματα περιβάλλοντος να ξαναεμφανίζονται μπροστά μας. aραγε σε τι υπόληψη θεωρούν ότι έχουν τη σημερινή τηλεόραση ;; Μήπως θεωρούν ως δεδομένο ότι ως άλλος “Big Brother” η ελληνική τηλεόραση επιτυγχάνει και διαμορφώνει εικόνα «πλυντηρίου και χαζοκουτιού» ; ή ότι οι πλειονότητα των πολιτών αυτής της χώρας που την παρακολουθούν είναι κουτόφραγκοι ;;

Και ολοκληρώνοντας διευκρινίζει Ο Κος Δεκλερής ότι το

4 ) το Νεοελληνικό κράτος παρασύρθηκε στην άγρια οικονομική ανάπτυξη και

5 ) Είναι δέσμιο πελατειακού συστήματος.

Εδώ να προσθέσω ότι οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί όλα αυτά τα χρόνια με την πολιτική της … « περιφρονητικής απραξίας» και την συμβολή τους στην αποδιοργάνωση των δασικών υπηρεσιών έχουν παραδώσει τα δάση βορά στο έλεος των καταπατητών και οικοπεδοφάγων, όλων εκείνων που θησαυρίζουν από την εμπορευματοποίηση της γης.( τέλος πάντων πόσα χρήματα είναι αρκετά για ¨αυτούς ;;;)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εικονικό χρήστη δείτε το σχετικό υπόμνημα viewtopic.php?t=8

Άβαταρ μέλους
necrosauron
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: 27 Δεκ 2005 17:45

Δημοσίευση από necrosauron » 06 Αύγ 2007 19:28

Η διαφορά "πολιτισμού" και πολιτισμού. Αυτά να τα βλέπουν οι καννίβαλοι θιασωτές της "ανάπτυξης".
"Τhe World Is Full of Kings and Queens Who Blind Your Eyes Then Steal Your Dreams" Black Sabbath - Heaven and Hell - Heaven and Hell

Άβαταρ μέλους
ctrl_alt_delete
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Ιουν 2006 19:21

Δημοσίευση από ctrl_alt_delete » 08 Αύγ 2007 19:00

Εικονικός Χρήστης έγραψε: Μήπως θεωρούν ως δεδομένο ότι ως άλλος “Big Brother” η ελληνική τηλεόραση επιτυγχάνει και διαμορφώνει εικόνα «πλυντηρίου και χαζοκουτιού» ; ή ότι οι πλειονότητα των πολιτών αυτής της χώρας που την παρακολουθούν είναι κουτόφραγκοι ;;
Εγώ ώς ένα σημείο μπορεί να δικιολογήσω τους σημερινούς Έλληνες στην τακτική τους αυτή, αφού εξαναγκάζονται να ζούν μιά ζωή του "τρέχω και δέν φτάνω". Απο λιτότητα, έλλειψη ελεύθερου χρόνου, στησίματα ώρες ολόκληρες στην ουρά για ένα έστω χαρτόσημο, πολύωρα μποτιλιαρίσματα με τα αυτοκίνητα στους δρόμους και πολλά άλλα.
Έτσι βλέπουν τα πράγματα μυωπικότατα για το πώς θα βγάλουν την σημερινή μέρα όσο μπορούν καλύτερα, αδιαφορούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος, τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο μέλλον και με την ήδη για τα καλά πιά εμφανιζόμενη κληματολογική αλλαγή στον πλανήτη. Στους πρωτοφανείς στα χρονικά ψηλότατων θερμοκρασιών φετινούς καύσωνες δέν αντέδρασε με προβληματισμός για το ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ που ο καιρός τρελάθηκε έτσι, αλλά κοίταξε πώς να βολευτεί προσωρινά κάτω απο ένα air-condition μέχρι να περάσει το 45άρι, οπότε μετά "ούτε γάτα, ούτε ζημιά".
Προσκολλούνται στο ΣΗΜΕΡΑ, σε μιά προσωρινή βλακώδη διασκέδαση με κάποιον "Big brother" ή ξοδεύοντας σε μιά νύχτα διασκέδασης σε ένα μπουζουκτσίδικο κόπους που για να τους αποκτήσουν δούλεψαν σκληρά μήνες, διαλαλώντας οτι έκαναν κιόλας και κατόρθωμα για τα αστρονομικά ποσά που χάλασαν.
Όλα όμως έχουν και τα όρια τους.
Έν οίδα οτι ουδέν οίδα

Απάντηση