MAKEΔΟΝΙΑ

Για όσα ζούμε και όσα βλέπουμε γύρω μας, αλλά και για κάποια άλλα που ίσως δε βλέπουμε
Κλειδωμένο
oistros
Δόκιμο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 08 Ιουν 2006 22:45

MAKEΔΟΝΙΑ

Δημοσίευση από oistros » 08 Ιουν 2006 22:48

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ Η «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Το παρακάτω είναι από το φύλλο 237(1035) 8/6/2006 της εφημερίδας Στόχος.

Είναι χρόνια γνωστή η προσπάθεια των προπαγανδιστών των Σκοπίων να ιδρύσουν στην Μακεδονία ΜΑΣ σύλλογο με την επωνυμία «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού». Μπροστάρηδες οι πάντα ίδιοι, συνήθεις ύποπτοι με τους οποίους χρόνια ολόκληρα ασχολείται o Στόχος και με τους οποίους βρίσκεται και στα δικαστήρια, διότι αποκάλυψε την επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα και την εδαφική μας ακεραιότητα, δράση τους. Οι λεγάμενοι συνήθεις ύποπτοι και γενίτσαροι λοιπόν (σταγονίδια κατά τον Μακεδονάρχη ¶νθιμο) είχαν υποβάλει, προς αναγνώριση, στο Πρωτοδικείου Καταστατικό συλλόγου υπό την επωνυμία «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού», προκειμένου να δημιουργήσουν άλλη μια σφηκοφωλιά στην πατρίδα μας, ώστε να προωθούν καταλλήλως και ελευθέρως τα σχέδια που θα πλήξουν την Ελλάδα και θα την αναγκάσουν να αναγνωρίσει την ύπαρξη της ανύπαρκτης «μακεδονικής μειονότητας», που τόσο σφοδρά επιθυμούν τα Σκόπια και τα φερέφωνά τους στην χώρα μας (διεθνιστές, προοδευτικούληδες και το λοιπό συνονθύλευμα). Φυσικά το Πρωτοδικείο απέρριψε το Καταστατικό τους, οπότε κατά την προσφιλή τους μέθοδο, έτρεξαν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να βρουν το… δίκιο τους! ¶λλωστε είναι γνωστό ότι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια αυτού του τύπου, καθώς και οι επιτροπές για τις μειονότητες, δεν αποφασίζουν σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα –τα οποία άλλωστε δεν εξετάζουν καν!- αλλά τα… ανθρώπινα δικαιώματα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λοιπόν άρχισε να πιέζει την Ελληνική Κυβέρνηση να δεχτεί τον σύλλογο των συνωμοτών.
Επειδή λοιπόν είχαν αρχίσει να σφίγγουν τα πράγματα και κανείς «αρμόδιος» δεν μπήκε στον κόπο να αναλάβει δράση και να πράξει τα αυτονόητα –που μάλιστα δεν στοιχίζουν και τίποτε- ανέλαβαν οι Ελληνόψυχοι. Έτσι λοιπόν από την περασμένη εβδομάδα και επίσημα –με τη βούλα του Πρωτοδικείου και δημοσιευμένη απόφαση- υπάρχει Σωματείο «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» στα χέρια Ελληνόψυχων!!! Τώρα ας κουνηθούν οι πρακτορίσκοι των Σκοπίων να κάνουν τους μάγκες με συλλόγους προώθησης της σκοπιανής προπαγάνδας. Μπροστά τους θα βρίσκουν τους Ελληνόψυχους, αφού οι αρμόδιοι αγρόν ηγόραζαν. Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν την προάσπιση των Εθνικών μας Συμφερόντων και αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ!


ΚΑΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΧΡΕΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Ενώ η απόφαση του Πρωτοδικείου είχε βγει- απόφαση που τελειώνει μια για πάντα την ιστορία με την «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού»- ο κύριος Βαλλιανάτος βγήκε από τις σελίδες της εφημερίδας που τον φιλοξενεί λόγω διαφορετικότητας και ασχολήθηκε με το… δικαίωμα των γυφτοσκοπιανών στο συνεταιρίζεσθαι, οπότε θα πρέπει και να λειτουργήσει ο συγκεκριμένος σύλλογος των… «μακεδόνων», κατά Βαλλιανάτο. Μάλιστα ο ιδιόρρυθμος «επίτιμος» του συλλόγου των επίσης ιδιόρρυθμων δημοσιεύει απόσπασμα της έκθεσης της ευρωπαϊκής επιτροπής κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «άτομα που επιθυμούν να εκφράσουν τη Μακεδονική, την Τουρκική ή άλλη ταυτότητα επισύρουν την εχθρότητα του πληθυσμού» και ότι «η άρνηση εγγραφής του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» αποτελεί παρεμπόδιση της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι» και του αυτονίζεσθαι θα προσθέσουμε εμείς! Δυστυχώς για τον κύριο Βαλλιανάτο και τους υπό την προστασία του εθνικά επικίνδυνους, μπήκε οριστική ταφόπλακα στα όνειρά τους περί σωματείου. Και να γνωρίζουν ότι κάθε φορά που θα βγάζουν τέτοια όνειρα από τα σεντούκια τους, τα ίδια θα παθαίνουν.
Όσο για το Σωματείο «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σύμφωνα και με το Καταστατικό του, θα εδρεύει στην Αριδαία (ε, ρε χουνέρι παπά Τσαρκνιά!), ενώ σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, η προάσπιση της ιστορικής κληρονομιάς της Μακεδονίας από αντιεπιστημονικές πλαστογραφήσεις και τη προβολή της. Η ανάπτυξη των εθνικών, κοινωνικών, πνευματικών και ηθικών αξιών των μελών, όλων γενικότερα των κατοίκων της περιοχής, αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για τους σκοπούς και τη δράση του σωματείου. Η διασφάλιση της συνοχής και της ενότητας των Ελλήνων. Η καλλιέργεια και ανάπτυξη σχέσεων και δεσμών με τον Ελληνισμό της διασποράς και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, όπου αυτό απαιτείται. Η διάδοση των αρχών του Ελληνικού και ειδικότερα του Μακεδονικού πολιτισμού και των πανανθρώπινων αξιών του, η διασφάλιση των κοινωνικών, οικονομικών και γενικότερων συμφερόντων της Μακεδονίας.
Μπορούν να κλάψουν με την ησυχία τους τα «σταγονίδια». Οι Ελληνόψυχοι είναι παρόντες.
Όσοι δε επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη στο Σωματείο «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» μπορούν να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα...

Άβαταρ μέλους
μιχάλης
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 12:28

Δημοσίευση από μιχάλης » 09 Ιουν 2006 15:22

ΟΚ, oistros, ενδιαφέρουσα είδηση, αλλά ποιό ακριβώς είναι το θέμα που θέλεις να συζητήσουμε;

oistros
Δόκιμο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 08 Ιουν 2006 22:45

Δημοσίευση από oistros » 09 Ιουν 2006 16:10

Προς ενημέρωση είναι Μιχάλη για όποιον ενδιαφέρεται για Εθνικά θέματα...αν το σχόλιο που έβαλα είναι ενάντια στην πολιτική δημοσίευσης που έχετε στο φόρουμ...τότε διέγραψε το....αν όχι άστο θα ήταν ενδιαφέρον ή όποια άποψη ή οτιδήποτε σχετικό με αυτό!!!
καλημέρα!!!

Άβαταρ μέλους
bertran
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 05 Ιουν 2006 20:59

Δημοσίευση από bertran » 09 Ιουν 2006 18:11

Και ποιός είναι ο Βαλλιανάτος για να κάνει εθνική και κοινωνική πολιτική? Ποιός τον έβαλε υπερασπιστή των Σκοπιανών. Αυτά ακριβώς είναι τα ψευτοπροοδευτικά με ολίγη από διαστροφή. Ποιός από εσάς θα μου πει στα σοβαρά πώς αυτές οι μ@λ@κίες είναι στα πλαίσια της δημοκρατίας μας?

Άβαταρ μέλους
necrosauron
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: 27 Δεκ 2005 17:45

Δημοσίευση από necrosauron » 10 Ιουν 2006 23:14

Ο Στόχος δεν είναι χρυσαυγιτική εφημερίδα :?:
"Τhe World Is Full of Kings and Queens Who Blind Your Eyes Then Steal Your Dreams" Black Sabbath - Heaven and Hell - Heaven and Hell

Άβαταρ μέλους
μιχάλης
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 12:28

Δημοσίευση από μιχάλης » 11 Ιουν 2006 16:22

oistros έγραψε:Προς ενημέρωση είναι Μιχάλη για όποιον ενδιαφέρεται για Εθνικά θέματα...αν το σχόλιο που έβαλα είναι ενάντια στην πολιτική δημοσίευσης που έχετε στο φόρουμ...τότε διέγραψε το....αν όχι άστο θα ήταν ενδιαφέρον ή όποια άποψη ή οτιδήποτε σχετικό με αυτό!!!
καλημέρα!!!
Σου φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρομαι για εθνικά θέματα; Απλά προσπαθώ να βοηθήσω στην έναρξη της κουβέντας!!!!!

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006 13:57

Δημοσίευση από ΜΑΝΙΑΤΗΣ » 10 Ιουν 2007 17:29

Σε τελική ευθεία μπαίνει και επίσημα η μετονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας πραγματικά δε ξέρω...
Η μακεδονία δεν ήταν ελληνική, η μακεδονική γλώσσα δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική,τα ήθη-έθιμα των μακεδόνων δε σχετίζονται με τα ελληνικά, οι μακεδόνες δεν είναι στην ουσία Έλληνες αλλά απόγονοι των Σλάβων
κ.ο.κ.
Το έργο ξεκίνησε ο Στάλιν με τον Τίτο και τώρα(ή σε μερικούς μήνες) θα το τελειώσει η κυβέρνηση της ΝΔ η οποία δεν άσκησε ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα να ασκήσει βέτο.Την πιο στοιχειώδη κίνηση δηλαδή.
Να μας πουν πως ένα κράτος που επί πολλά χρόνια έφερε την ονομασία Βαρντάσκα θα ονομαστεί Μακεδονία, να μας πουν τι δουλειά έχει ο Μεγάλος Αλέξανδρος με τους σλάβους και τους υπόλοιπους, να μας πουν...

Αντε να ονομάσουμε και τις γειτονικές περιοχές των Τούρκων Κρήτη, Μάνη , Αττική... να τελειώνει το θέμα.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΥΓ:Γιατί στη συνεδρίαση της ΕΕΥ όπου ήταν παρόν ο σκοπιανος ΥΠΕΞ ήταν παρόν από τους ευροβουλευτές μας μόνο ο Δημητρακόπουλος και ο Καρατζαφέρης; Οι άλλοι που ήταν; Είχαν κόψιμο;
Λένε πως μάγκες δεν υπάρχουν πια.κάποιους όμως δε μας πάτησε το τρένο...

Άβαταρ μέλους
Spacelord
Έμπειρος Συζητητής
Δημοσιεύσεις: 525
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 23:51

Δημοσίευση από Spacelord » 11 Ιουν 2007 21:55

Μανιάτη πολύ Α1 διαβάζεις :wink:

Καραμανλή πές τη γ.....η την λεξούλα.Αρχίζει απο Βήτα και τελειώνει σε Όμικρον.Κάνε το γ...... ο το δημοφήφισμα.

Φοβούνται μέχρι και εμας!!Οι άτολμοι και οι ανύπαρκτοι.Οι γιεσεράδες και οι τον-Μπέρνς και γέρνς και βόλτα τον πηγένς!!Οι ημι-έλληνες και οι δηθέλληνες!!

Aντε να μπεί να τους βάλει ''χέρι-χέρι'' ..
Η αλήθεια κρύβετε καλύτερα όταν είναι σε κοινή θέα..

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006 13:57

Δημοσίευση από ΜΑΝΙΑΤΗΣ » 11 Ιουν 2007 22:34

Spacelord έγραψε:
Μανιάτη πολύ Α1 διαβάζεις
Κάθε σάββατο εντατικά!
Και τι να κάνω; να διαβάζω τις μαλ...κίες που γράφουν τα τσιράκια του Λαμπράκη ή τις μαλ...κίες που γράφει ο Τράγκας;
Για τον Καρατζαφέρη έχω ξαναμιλήσει και στο παρελθόν και δε θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια.

Spacelord έγραψε:
Καραμανλή πές τη γ.....η την λεξούλα.Αρχίζει απο Βήτα και τελειώνει σε Όμικρον.Κάνε το γ...... ο το δημοφήφισμα.
Δημοψήφισμα;;; Tι είναι αυτό; Για μαζέψου λίγο! Αυτές είναι επικίνδυνες λέξεις για τη δημοκρατία μας!

Spacelord έγραψε:
Οι γιεσεράδες και οι τον-Μπέρνς και γέρνς και βόλτα τον πηγένς!!
:lol: :lol: :lol:
Γεια σου ρε Λόρδε του διαστήματος!!!
Λένε πως μάγκες δεν υπάρχουν πια.κάποιους όμως δε μας πάτησε το τρένο...

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006 13:57

Δημοσίευση από ΜΑΝΙΑΤΗΣ » 11 Ιουν 2007 22:45

Ας κάνουμε ένα δημοψήφισμα τα μέλη του φόρουμ τουλάχιστον.Αν το θέλουν οι διαχειριστές γιατί όχι; alex και dorian τι λέτε;
Λένε πως μάγκες δεν υπάρχουν πια.κάποιους όμως δε μας πάτησε το τρένο...

Κλειδωμένο