Κτηνωδία φοιτητή σε σκυλάκι

Ότι δεν εντάσσεται σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ctrl_alt_delete
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Ιουν 2006 19:21

Κτηνωδία φοιτητή σε σκυλάκι

Δημοσίευση από ctrl_alt_delete » 23 Νοέμ 2007 19:47

Έν οίδα οτι ουδέν οίδα

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 05 Οκτ 2006 13:57

Δημοσίευση από ΜΑΝΙΑΤΗΣ » 24 Νοέμ 2007 13:46

Αυτό τώρα είναι είδηση για μεγάλο κανάλι;
Μόνο την παρακμή της τηλεόρασης αντικατωπτρίζει.Μόνο κάτι ψευτοφιλόζωους
και ψευτοπροοδευτικούς δήθεν προβληματίζει.Τι να θυμηθώ ακόμα; Κάτι μα..κίες με σκυλομαχίες και κάτι προβλήματα με την ευθανασία των ζώων μου θυμίζει που έπαιζαν πρώτο θέμα στα κανάλια.Σε λίγο θα καυτηριάζουν και το "τηγάνισμα" των ποντικιών και το σκότωμα των φιδιών.Σοβαρευτείτε λίγο και ασχοληθείτε με το "ψήσιμο" των ανθρώπων και της φύσης.Τα χρήματα που δίνονται για κέντρα αδέσποτων ζώων και για παρόμοιους σκοπούς θα έπρεπε να δίνονται για αδέσποτους ανθρώπους που πεθαίνουν για μια φραντζόλα ψωμί.
Δεν επιδοκιμάζω αυτήν την κίνηση, αλλά το θεωρώ απαράδεχτο να ασχολούμαστε με ζώα τη στιγμή που ο άνθρωπος περνά παρόμοια βασανιστήρια.Ούτε προσωπική επίθεση κάνω στον ctrl_alt_delete.Στα κανάλια κάνω επίθεση που ασχολούνται με ηλιθιότητες αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα.
Λένε πως μάγκες δεν υπάρχουν πια.κάποιους όμως δε μας πάτησε το τρένο...

Άβαταρ μέλους
ctrl_alt_delete
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: 05 Ιουν 2006 19:21

Δημοσίευση από ctrl_alt_delete » 24 Νοέμ 2007 16:43

MANIATHΣ έγραψε: Τα χρήματα που δίνονται για κέντρα αδέσποτων ζώων και για παρόμοιους σκοπούς θα έπρεπε να δίνονται για αδέσποτους ανθρώπους που πεθαίνουν για μια φραντζόλα ψωμί.
Τώρα αυτό θεωρείς πρόβλημα για τον αδέσποτο άνθρωπο, τα χαμένα χρήματα για τα αδέσποτα ζώα, που είναι και απειροελάχιστα ή τα κλεμμένα χρήματα απο μεγάλους κυρίους με μεγάλες τσέπες?!
Συμφωνώ οτι τα κανάλια το 90% της ύλης είναι ηλιθιότητες αλλά διαφωνώ οτι το να καυτηριάζουμε μιά βάναυση συμπεριφορά απέναντι σε ένα ζώο είναι ηλιθιότητα.
Το άν έχει ο άνθρωπος τα δικά του μεγάλα προβλήματα είναι άλλο θέμα, διαφωνώ οτι πρέπει να γίνεται αφιδώς σαδιστής απέναντι στα ζώα έχοντας πλήρη ελευθερία απο τους υπόλοιπους που τον παρακολουθούν.
Έν οίδα οτι ουδέν οίδα

venus
Πλήρες Μέλος
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 04 Οκτ 2007 23:07

Δημοσίευση από venus » 25 Νοέμ 2007 00:19

Οι "μεγάλοι" μπορεί να "παίζουν" το δικό τους "παιχνίδι".Δεν μας αφορά άλλωστε.Πρέπει εμείς οι ίδιοι να γίνουμε πιο ευαίσθητοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες και να μην αφήνουμε στην μοίρα των πολλών-την ζώη των άλλων.

Κλειδωμένο